Lánczi Tamás: A Soros-birodalom fokozhatja a nyomást Magyarországon

2023. június 18. 13:06

Alexander Soros különösen érdeklődik Magyarország iránt.

2023. június 18. 13:06
null

Fokozhatja a politikai nyomást a Soros-birodalom örököse, Alexander Soros, aki Magyarország iránt különösen érdeklődik, és vannak kapcsolatai az itteni ellenzékkel is – mondta Lánczi Tamás a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában, ahol beszélt arról, hogy nemrég Alexander Sorosnak adta át a stafétát apja.

A politológus szerint Soros György fia továbbra is támogatni fogja az abortuszt, a drogliberalizációt és az azonos neműek házasságát, továbbá össztűz alatt tartja majd a család intézményét is.

Ukrajna támogatását szintén erősíteni akarja, hiszenbahol háború van, ott pénz is van, és

a Soros-hálózat mindig fölbukkan, ha üzletet gyanít

– jelentette ki. Soros György kizárólag a saját érdekeit követi, máskor viszont az amerikai érdekek, vagy legalábbis a "deep state" érdekei alapján használja föl a kapcsolatrendszerét és a sajtóértesülések szerint legalább 24 milliárd dolláros vagyonát - tette hozzá.

A politológus elmondta, hogy a zsidó szervezetek tiltakozása is jelzi,

Sorosék kritizálása nem értelmezhető antiszemitizmusként.

Hálózatuk maga is ellensége a zsidó államnak, ugyanúgy igyekeznek rendszeresen és rossz színben föltüntetni, ahogy Magyarországot.

(MTI)

***

Alapjogokért Központ: változás a Soros-birodalom élén? Aligha

Soros fia sokkal többet politizál majd még apjánál is.

 

Nyitókép: Bennett Raglin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. június 18. 18:28
Ha civil vagy vagy NGO, vagy milyen buzi szervezett, akkor nincs beleszólásod a politikában. Ilyen hatalomra szert tenni csakis rengetek hazaáruló euró eszme árulót kellett, hogy meg vásároljatok. De egyszer majd ellenetek is összefognak egyszer, nem csak ki tiltanak egy két országból, és akkor a répát a fejedbe kapod, atyus úgyis nem sokára a nagyfőnöke leviszi a 66 bugyrában...
5m007h 0p3ra70r
2023. június 18. 15:08
"Alexander Soros különösen érdeklődik Magyarország iránt." Első körben egy földrajzatlasszal kezdhetne.
formaegy
2023. június 18. 15:00
"Lánczi Tamás: A Soros-birodalom fokozhatja a nyomást Magyarországon" Akkor tessenek szívesek lenni - már kellett volna!!! - olyan kemény törvényt alkotni ami megállítja ezt a tetves bandát! Minden olyan szervezetet akiket külföldről pénzelnek törvényesen beszüntetni, azoknak a civileknek, pártoknak, személyeknek akik ezekkel a szervezetekkel kapcsolatban állnak, letöltendő börtönbüntetés járjon! Elég volt ezekből a rühes hazaáruló bandákból!!!!!!!!!!!!! Ideje lenne eljutni odáig, hogy kitiltani M.o.-ról Sorost, és buzi fiát!!!!!!!!! Az amcsi nagykövetet, aki belülről uszít, és szól bele M.o. belügyébe........... Na majd ha ezeket meglépitek, törvényekkel tesztek M.o. megvédéséért a külső dögök, és a hazaáruló banda ellen - a törvények betartásával!!!!!!!!! - akkor lehet bármiről beszélni! Addig blabla. Hatványozottan, és szégyen M.o.-ra, hogy ezt eltűri, megengedi!!!!!!!!!!!!!!
Bájron
2023. június 18. 14:58
Jó buzi pofája van a gyökérnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!