Bejelentették: jövőre ez lesz a Vodafone új neve!

2023. június 22. 08:16

Már kész az új márka, a logó és a színek is.

2023. június 22. 08:16
null

Az Inforádió Aréna című műsorában kedden Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. elnöke a Vodafone-ról úgy fogalmazott: „Márkaváltás lesz. Nem csináltunk ebből titkot, valójában a névből vagy az új márkából sem.” A Világgazdaság cikke szerint januárban világossá vált, hogy az 1999 óta működő szolgáltató új néven folytatja majd. Jászai Gellért ugyan már korábban is utalt a névváltásra, de 

most beszélt először nyíltan a társaság pontos átnevezéséről.

A cikkben azt is írják, hogy a „One” név lehet a befutó.

Pontosan még nem tudni mikor történik meg a névváltozás

Arra a kérdésre, hogy mikor nevezik át a Vodafone Magyarországot, Jászai Gellért úgy reagált, hogy azért nem tud még pontos időpontot, mert jelenleg is dolgoznak ezen a szakemberek. Rámutatott: nem egy egyszerű kérdésről van szó. Hiába van meg a márka, a logó meg a színek,  és tulajdonképpen minden ahhoz, hogy akár holnap is meg lehessen csinálni a névváltást, ennél sokkal komplexebb a kérdés.

„Biztosra tudom mondani, hogy a jövő évben ez a márkaváltás megtörténik, de azt, hogy tavasszal vagy ősszel lesz, ma még nem tudom” – közölte a 4iG elnöke.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komment2010
2023. június 22. 15:13
Csak One(egy) maradhat!
monuskaroly
2023. június 22. 14:22
Milye fájó gondolat ez sötét-baloséknál, hogy ez is magyar kézbe került!!!!!!!!!!!!!!
Draco Paladin
2023. június 22. 13:31
Természetesen az internet és a mobilelőfizetésemet is el fogom vinni a fidesznyik cégtől.
elemes
2023. június 22. 12:30
Ohne
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!