Hadházy középső ujját felmutatva kezdi legújabb akcióját a közmédia ellen

2023. június 05. 09:30

A képviselő szerint társaival együtt a DK, MSZP és Jobbik helyett dolgozik.

2023. június 05. 09:30
null

„Minden este be fogok mutatni egy-két kirívóan manipulatív és elfogult tudósítást az előző esti híradóból” – jelentette be Facebook-oldalán Hadházy Ákos. A „független” országgyűlési képviselő szerint 2018 és 2022 között összesen kétszer szerepelhetett élő adásban ellenzéki vezető politikus, miközben

Hadházy azt is kifejtette: addig nem beszélhetünk tiszta választásokról, amíg nincsen konszenzusos vezető a közmédia élén, ezért „a következő hónapban néhány mazochista honfitársunk minden nap megnézi a híradót, hogy összeírja a legkirívóbb hazugságokat és ferdítéseket”. 

Szerinte a DK, MSZP és Jobbik helyett dolgoznak

A képviselő szerint az új akciójukkal három hónapig elvégzik azt a munkát, amit a DK, MSZP és Jobbik delegáltjainak (Debreczeni József, Kránitz László és Silhavy Máté) kellene elvégeznie – havi 700 ezerért – a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumában. 

Valójában mindannyiunknak ezt kellene tenni és ahogy már sokszor elmondtam: ebben az országban akkor lesz változás, ha majd egyszer sok tízezren tesszük meg ugyanezt, egyszerre” – zárja bejegyzését Hadházy.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kambodzsa
2023. június 06. 07:30
Ezt az RTL-ről is el lehetne mondani. Sokszor a hasunkat fogjuk a röhögéstől, hogy a mondatnak sokszor csak a felét mondják el, azaz mindig lemarad a negatív hír masodik pozitív fele, vagy adott hírt abszolut negligálnak. Pl. elmondták, hogy az infláció 25%- volt, de az lemarad, amit ebből ki kellene vonni. (18% reálbér emelés) Majd ugyanezt eljátszák a német példával, hogy ott bezzeg csak 8% volt a tavalyi inflációról, de hopp, ott is lemarad a mondat vegéről, hogy ott meg volt egy 4% reálbércsökkenés (nem tévedés!) amit meg ugye hozzá kéne adni! Vagy azt is sokszor játszák, hogy hosszú perceken át sulykolják a negatív "szörnyű, borzalmas" hírt (pl. egy felvételt arról, hogy fénysorompó nem működik és jön a vonat) és hogy na nálunk ez is szar, minden szar, majd a hír végen 2 mp-ben szószerint halkan motyogva megemlítik a lényeget, hogy igazából a KRESZ szerint a nem működő lámpa STOP táblának minősül. Így az az autós aki ezt beküldte, vagy az a szerkesztő aki ebből csinált egy több perces szörnyű hírt, az vagy hülye volt, vagy szándékos birkalegeltető. A hír az, ha a sorompó fehéren villog és úgy megy a vonat át. (Mert ilyen is volt, csak ez olyan ritka, hogy nehéz találni)
evpus
2023. június 06. 07:09
Szarházy Ákos
Házam Hazája
2023. június 05. 22:04
A mutató ujjával mi a helyzet? Az nem hajlik? Az az "ütköző" amikor segget túr. Micsoda karakter! Még "bemutetni sem tud rendesn.
avízazúr
2023. június 05. 21:54
Rákay meg a HÍRtv-nézők qurvaanyja https://www.youtube.com/watch?v=-BaeeFH_c1U&t=1s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!