Reagált a legfőbb ügyész: hivatalos tájékoztatást adott Magyar Péter ügyében

2024. március 25. 16:20

„Az ügyben jelenleg sem konkrét személy, sem állami szerv érintettsége nem merült fel” – írta Polt Péter.

2024. március 25. 16:20
Magyar Péter

Nyitókép: Ficsor Márton

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Polt Péter legfőbb ügyészhez fordult Magyar Péter kijelentései miatt. A képviselő a következő kérdéséket tette fel:

  • Érintett az ügyben állami szerv?
  • Amennyiben az ügyben állami szerv is érintett: Melyik szerv/szervek? Mióta folyik a nyomozás?
  • Mi a gyanú? Van-e gyanúsítottja az ügynek?
  • Milyen személyi kört (vállalkozói, megrendelői, közvetítői, politikai) érint az ügy?

Polt Péter válaszában azt írta, az ügyben a nyomozást a Fővárosi Nyomozó Ügyészség rendelte el február 21-én. A nyomozás elrendeléséhez szükséges gyanú Magyar Péter február 16-án és 17-én közzétett Facebook-posztjai és magánszemély feljelentése alapján volt megállapítható.

Az ügyben jelenleg sem konkrét személy, sem állami szerv érintettsége nem merült fel. A nyomozás során megállapított gyanú közlésére még nem került sor”

– írta válaszában a legfőbb ügyész.

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2024. március 26. 00:34
AZT a megváltás, amit a Moslék megérdemel, azt Patkány Peti hozza el nekik...
iimre
2024. március 26. 00:06
"Stingary76 2024. március 25. 18:59 Na, végig néztem. »nincs minden rajta a felvételen, van ami nincs rajta..« »nem emlékszem pontosan, hogy Gulyás Gergelyről is szó volt a felvételen« »holnap a facebookon meg a YouTube csatornámon lesz fent a felvétel, ha addig a hatalom le nem tiltja« Hát meglátjuk holnap.. " Jajaja, majd a Nagypéntek előtti kiskedden! :DDD
Palatin
2024. március 25. 23:50
Magyar Péter pszichikailag nincs rendben, komoly lépéseket tesz az elmezavar irányába. Ezt mint pszichológiailag képzett ember mondom. Az interjuban van néhány elképesztö mozzanat. Ilyesmit, amit ö itt elöad, még kétségbeesésükben is ritkán tesznek emberek. Én arra tippelek, hogy nagyon gyorsan és teljesen le fogja amortizálni magát. Márki-Zay Magyar Péterhez képest egy államférfi, pedig öróla tudjuk, hogy valójában nem az. Egy ilyen elöre eltervezetten, késöbbi felhasználásra szánt a feleségével folytatott beszélgetéssel nem tudom mit lehet kezdeni. Ö tagadja, hogy ezért vette fel, de nyilvánvaló, hogy ezért. Maga a beszélgetés is megrendezett lehet, amelyben ö szándékosan provokativ útra terelte a beszélgetés fonalát. Magán beszélgetéseken fecseghet az ember össze-vissza, bizonyítóereje az ilyesminek nincs. NAGYON FONTOSNAK TARTOM, HOGY MAGYAR PÉTERT PSZICHOLÒGUS IS HALLGASSA MEG!
iimre
2024. március 25. 23:34
"Fed74 március 25. 17:29 Ezt a legfőbb fideszes gecit kellene legelőször bezárni, mert ez az egyik legnagyobb bűnöző, ebben a pedofil mentegető tolvaj bandában!!!! Hamarosan takarodtok mocskos pedofil gecik!!!!!" Mi van, trolladék, megakadt a tű? :DDD 2010 óta ezt hajtogatjátok, de minden országgyűlésin megalázó módon ki lettetek picsázva — tudod, azóta 4x lettek elhajtva a halál faszára 2/3-os, azaz abszolút többséggel. :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!