Betiltaná Alice Cooper budapesti koncertjét Szikora Róbert

2023. június 17. 14:16

A magyar énekes szerint szellemi fertőzést hoznak ezzel hazánkba.

2023. június 17. 14:16
null

Első alkalommal érkezik Magyarországra a Hollywood Vampires. A legendás együttes tagjai közé tartozik Johnny Depp és Alice Cooper is.

Alice Cooper neve hallatára azonban elborzadt Szikora Róbert – írta meg a Ripost. A magyar énekes szerint felháborító, hogy hazánkba látogat egy „sátánista amerikai” (Alice Cooper egyébként sok éve hitvalló keresztény, aki szerint Jézus Krisztus volt a valaha volt legnagyobb forradalmár.)

– fogalmazott Szikora Róbert, majd úgy folytatta, nagyon félti a fiatalokat.

 „Miért kell ez? Elképesztően károsak! Szellemi fertőzést hoznak hazánkba, most ez a lény lesz a szellemi fertőzés gócpontja, vagyis a koncert. A fiatal kamaszok, akik roppant fogékonyak, elhiszik nekik, hogy az a jó, amit ők képviselnek” – foglalta össze aggályait az egyébként 75 éves Alice Cooper munkásságával kapcsolatban Szikora Róbert.

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uselessdinosaur
2023. június 21. 08:31
A magyar zeneipar pöcegödréből kiszólt a legnagyobb szar
Szabó A. Imre
2023. június 20. 12:59
Szikorával értek egyet. Még életemben nem hallgattam a Hollywood Vampirest, nem is tervezem hallgatni, de ha az enyém volna a Papp László Sportaréna, én nem engednék be oda kétes értékű, sátánista attribútumokat felvonultató produkciókat. Nyilván, a magyar állam nem tilthatja se ki, se be Alice Coopert, de azt nem ártana megválogatnia, hogy kik léphetnek fel egy intézményének színpadán. Főként, ha értékelvű politikát hirdet az az állam.
BlancoAgilon38
2023. június 18. 11:35
Szapora Robi teljesen hülye.
Dzsu
2023. június 18. 08:48
Kedves Szerkesztők! Zalaba Judit vagyok, és Szikora Robi csapatát erősítem. Kérem, hogy ezt az Alice Cooper-es kamuhírt ne terjesszék az oldalukon, mert Robi semmiféle negatív nyilatkozatot nem tett vele kapcsolatban! Ezt tegnap személyesen Robival, illetve Varga Gézával, Robi managerével is tisztáztuk. Mindketten fel vannak háborodva, és a management igyekszik tenni ellene a Ripostnál. Robi, valamikor évekkel ezelőtt nyilatkozta ezt, Manson-nal kapcsolatban. Ezt az írást szedték elő, és forgatták ki. Gondolom, Önöknek sem jó, ha vérlázító, hamis híreket tesznek közzé! Természetesen, az ügyben bátran megkérdezheti a managert is! Hivatalos elérhetőségét megtalálja az R-GO honlapján, a kapcsolat oldalon, de Szikora Róbert és az R-GO hivatalos FB oldalán is! Üdvözlettel: Zalaba Judit (Dzsu)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!