Hetvenkedett Karácsony Gergely, nem teszi zsebre a Gyurcsány-párt reakcióját (VIDEÓ)

2023. május 23. 19:45

Gréczy Zsolt az ATV-ben reagált Karácsony szavaira, ahol finoman kijelölte Karácsony Gergely helyét és a DK pozícióját az ellenzéki oldalon.

2023. május 23. 19:45
null

Korábban a Mandineren is beszámoltunk róla, hogy Karácsony Gergely szerint könnyen kiderülhet: „mégsem olyan nagy párt a DK”. Legalábbis a főpolgármester erről beszélt a Telex egyik videójában. Kifejtette: száz százalék esélyt ad arra, hogy elindul jövőre a főpolgármester választáson, illetve szerinte nem állít majd önálló főpolgármester-jelöltet a Gyurcsány-párt.

Nem kellett sokat várni a Gyurcsány-párt válaszára

Gréczy Zsolt az ATV-ben reagált Karácsony szavaira, ahol finoman kijelölte Karácsony Gergely helyét és a DK pozícióját az ellenzéki oldalon.

Egy egyszázalékos pártból kilépett főpolgármestertől – azok után, amit csinált az ellenzékkel, amikor elüttette magát a villamossal, és rászabadította az ellenzékre Márki-Zay Pétert –

Szerintem ez a mondat minimum nem elegáns egy olyan párttal, amelyik nélkül nem tud egyébként a mai fővárosi önkormányzat sem működni” – szögezte le. Hozzátette: „Egy ilyen mondatot a főpolgármester nem engedhetne meg magának a legnagyobb fővárosi párttal kapcsolatban, amely a legnagyobb fővárosi frakciót alkotja.

Inflációs Akadémia

Az ATV kérdései között a magyarországi infláció mértéke is előkerült. Gréczy elmondta, hogy a DK egy tizenhárom pontos javaslatot állított össze az infláció féken tartására. „Egy szociáldemokrata kormányra, egy Dobrev Klára vezette kormányra van szükség arra, hogy az orbáni inflációt le lehessen törni” – fogalmazott.

A DK azonban ennél is tovább ment,

Gyurcsány Ferenc ugyanis bejelentette: Inflációs Akadémiát indít.

Ennek keretein belül elmagyarázzák majd, miért magas az infláció, és ki tehet minderről. Gréczy szerint erre azért van szükség, mert nem biztos, hogy mindenki érti, mi történik a gazdaságban.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. május 24. 17:30
Hűen tükrözi a baloldali árnyékos moslékos gittegylet morálját, ha egy magát közszereplőnek, ne adj Isten politikusnak gondoló Geczi Zsolti kiveri magának és még van képe a TV-ben, meg minden médiában, a politikában szerepelni! Ki fog vele kezet?! Hát neki remetének kellett volna menni abban a pillanatban, mikor eldobta a papírzsebkendőt. Szánalmasak gyülekezete.
KBA98
2023. május 24. 16:03
úgy együtt menjenek a p...ba!
Tiszafa
2023. május 24. 12:47
Erre válaszul gyurcsány majd asztmongya: No akkor hajolj csak közelebb gelygő!
concret
2023. május 24. 06:33
Szerintem meg simán zsebreteszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!