Megérkezett a Sándor-palotába a szentatya (VIDEÓ)

2023. április 28. 11:20

Alig másfél év után ismét Magyarországra érkezett az egyházfő, aki ezúttal apostoli úton kereste fel hazánkat.

2023. április 28. 11:20
null

Valamivel 11 óra után megérkezett Ferenc pápa a Sándor-palotába.

Alig másfél év után ismét Magyarországra érkezett az egyházfő, aki ezúttal apostoli úton kereste fel hazánkat. A szentatyát megragadta mindaz, amit Csíksomlyón és Budapesten tapasztalt, most az értékeinkre kívánja felhívni a világ figyelmét, és buzdítani akar. Összefoglalónk a pápalátogatásról ide kattintva olvashatja!

 Nyitókép: Mátrai Dávid

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2023. április 28. 14:11
gyönyörű mosolyú Elnök Asszony!
-Zsolt-
2023. április 28. 13:30
Novák Katalin: Aranykalitkában 2010.03.23. 07:14 Nos, igen, az aranykalita-hatás nálunk is érvényesül. Ezzel a kifejezéssel illette ugyanis István egyik francia kollégája az ECB-t. Hiába vannak hátrányai annak, hogy az otthonától távol, egy idegen országban él az ember, hiába túl bürokratikus az intézmény, lássuk be, hogy a munka- és életkörülmények igen kedvezőek, és a fizetés sem mérhető az otthonihoz. Tekintettel arra, hogy - a transzparencia jegyében - a bértábla publikus, a központi bank dolgozói között néma cinkosság szövődött, hiszen mindenki tudja a másikról, neki sincsenek megélhetési problémái. A kalitka - ami talán csak azért az, mert mindenki hazavágyódik kicsit, illetve a többségben belül motoz valami tett- és karriervágy - tehát arany, és az ajtaja is nyitva van. A kirepülés azonban nehéz és sok esetben szárnyat szegő elhatározás. Persze kihasználjuk az aranykalitka kínálta lehetőségeket, István korlátozás nélkül fogyaszthat a főosztály konyhájában található teából, kávéból, ásványvízből és üdítőkből (legutóbb az a felháborító fejlemény borzolta a kedélyeket, hogy közkívánatra a Cola light-ot kivették a kínálatból), a büfében svédasztalról reggelizhet, és a közeli Japán Torony lélegzetelállító panorámát nyújtó 25. emeleti éttermében jelentős kedvezménnyel vásárolhat az ínycsiklandó tengeri herkentyűkből, friss zöldségekből, gyümölcsökből. Itt a munkaválallók egészsége és jó közérzete is fontos szempont. Sőt, nem csak az övék, hanem a feleségeké, gyerekeké is. Az erről tanúskodó húsvéti családi bulin szerzett élményekről számolok be legközelebb. Addig is minden jót kívánunk innen, az aranykalitkából!
Alcofrybas
2023. április 28. 12:17
Hú! AssztakURVA! AKKOR OLCSÓBB LESZ A VODkA? A kenyér ? Valami?
kata56
2023. április 28. 11:57
Sokszor csepultem Novak Katit. Ezert most sziksegesnek tartom kifejezni koszonetemet azert, ahogyan a papat fogadta. Szep volt es elegans, kedves es okos, bajos, gyonyoru frizuraval, csinos, kozvetlen ...minden tekintetben pont tokeletesen megfelelo. Lathatoan nagy fesztelenseggel oldottan pusmogtak nevetgeltek a papaval. Tokeletes volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!