Szikora Róbert retro birodalmában jártunk!

2023. március 02. 10:52

Beatles-dobszerkó, retro fotelek, izgalmas régi tárgyak a nosztalgia jegyében.

2023. március 02. 10:52
null

Az idén 40 éves R-GO frontembere beinvitált minket a régiségei közé.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagy Pál
2023. március 02. 13:16
"...Szikora, aki egész életében a minőséget és a nemzetet képviselte." - szerencsére sem a nemzetet, sem a minőségét nem képviselte soha. Hogy neked a csikidam a kulturáis minőség netovábbja azt elhiszem...
lantose70
2023. március 02. 12:46
A sors kegyes fintora. A Mandineren egymás mellé került két cikk. Az egyiken a náci ukránok mellett kiálló transz és metroszexulis, a hanyatló nyugat nemzetieltlen, politikailag korrekt sztárocskái állnak ki. A normalitást védő magyar kormány mellett pedig a szerénységükben is bölcs, nemzeti érzelmű, tisztességes zenészek, mint Szikora, aki egész életében a minőséget és a nemzetet képviselte. Nyilván nem ez a legfontosabb különbség a két oldal között, de azért árulkodó jel. Cseppben a tenger. Remélem a magyar fiatalok a Szikora-féle minőséget fogják becsülni, nem a hanyatló Nyugat kulturmosklékját. A nemzet becsülése, a hazafiasság az ilyen kis dolgokon (is) múlik.
Karvaly
2023. március 02. 11:19
https://www.youtube.com/watch?v=wwnnBa051Kc "Irigy Hónaljmirigy: JÓISTEN (Valmar Úristen paródia)"
AyaHunasca
2023. március 02. 11:15
Nem lehetne néha fiatal művészekről is cikk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!