„Ahelyett, hogy kapálnál, baszd meg, itt szaladgálsz?” – államtitkár a kordonbontó Momentum elnökének

2023. március 29. 13:02

Gelencsér Ferenc a reggeli kordonbontás után váltott pár szót Fónagy Jánossal.

2023. március 29. 13:02
null

Reggel a Momentum Hadházy Ákossal együtt elbontotta a Karmelita kolostor előtt található kordont. Az épületből Magyar Levente miniszterhelyettes és Fónagy János államtitkár együtt lépett ki, a Telex pedig elkapta őket, hogy mondják el a véleményüket az ellenzék szerda reggeli akciójáról.

Fónagy épp arról beszélt, hogy nem is tűnt fel neki, hogy a momentumosok elbontották a kordont, ekkor lépett oda Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, aki egy táblát próbált minden erejével átadni a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkárának. 

Fónagy először vette észre Gelencsért, ám mikor felismerte, úgy fordult hozzá: 

Hát maga az? Jaj, de régen láttalak! Hogy vagy? Jaj, de szorgalmas vagy! Ahelyett, hogy kapálnál, baszd meg, itt szaladgálsz?

Fónagy később nem volt hajlandó átvenni Gelencsér plakátját, majd Magyar Leventével együtt az autójukhoz sétáltak. 

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 256 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamilla
2023. október 23. 22:09
yessssss
kepzelet
2023. március 29. 20:36
És mennyire igaza volt...
amca
2023. március 29. 19:21
Gelencsér nevű kaptafaállú állatférfi. Nem tom miért nem hívták ki a munkavédelmi felügyelőt. Építési területen munkavédelmi sisak nélkül dolgozni = 100 000 huf. Nesze neked Kaptafaállú állatférfi. Meg Fegyökör. Ez kapálni ? Ahhoz is ökör ,hogy megkülönböztesse a haszonnövényt a gaztól.
Töki
2023. március 29. 19:21
Gelencsér még ahhoz is hülye, kapáljon, vagy értelmes munkát végezzen! :))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!