Tarjányi Péter: Nincs ellenzéki politika idehaza (videó)

2022. december 27. 11:08

A biztonságpolitikai szakértő nem gondolta volna, hogy ilyen szintű vereséget szenved el a baloldal.

2022. december 27. 11:08
null

Az ATV Civil a pályán című műsorában nemrég értékelték a 2022-es év belpolitikai történéseit, így a tavaszi választást és az azt követő időszakot is.

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő is kifejtette a véleményét a magyar belpolitikáról: a kormánypártról és az ellenzékről egyaránt. 

A közösségi oldalán közzétett videó felütésében arról beszélt, hogy „belül azt gondolta, hogy nem lesz ilyen szintű vereség. Valami, picikét talán át tud billenni. De azt, hog

– jelentette ki a szakértő.

Nincs ellenzéki politika

Majd Tarjányi az ellenzék „széteséséről” beszélt. Aláhúzta, hogy „nincs ellenzéki politizálás vagy politika”.

Ezt követően idézte Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatón elhangzott mondatát, mi szerint, „2022 Magyarorzág egyik legnehezebb éve volt”.

Erre Tarjányi úgy reagált, hogy ezt elhiszi abból a szempontból, hogy „örültek a kétharadnak, és most szembenéznek sorozatosan olyan kihívásokkal, amelyekben dolgozni kell:

Itt jönnek a nehézségek. S ilyen szempontból ez 2023-ban még inkább jelen lesz” – tekintett a jövőbe a biztonságpolitikai szakértő.

Tarjányi Péter gondolatait azzal zárta a videórészletben, hogy a kormányzat tevékenysége abban az esetben lenne még nehezebb, hogyha lenne „egy szervezett, dolgozó ellenzék”.

A videórészletet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. december 28. 10:59
"....Nincs ellenzéki politika idehaza ,," DE NINCS ÁM TÉNYLEG! TETTÜNK ÉRTE, HOGY NE NAGYON LEGYEN.....MER' AZÉÉÉÉ' EGY ICIRI-PICIRIT VAN-VANOGAT, DE KIAFRANCOT ÉRDEKLIK AZ ELLENZÉKI GÖRCSÖK.....CSAKHADD' KAKIJJA ÖSSZE MAGÁT A 'ZELLENZÉK ÚGY AHOGYAN KÖLLLL...JAVUNKRA VÁLIK.
civilina
2022. december 27. 17:14
fölényüktől, miközben egy igazi pitiánerek.
civilina
2022. december 27. 17:13
Kabaréba illő történet volt valamelyik országgyűlési választás előtt, amikor az mszp állítólag megbízta a Mozaik csoportot, hogy keressen számukra egy miniszterelnök jelöltet, és a választásokig építse is fel. Ezek a szélhámosok, élükön Tarjánival, ráakadtak a félnótás Latmann Tamásra, akiből miniszterelnököt akartak csinálni. Amikor az mszp-k megtudták, akkor nagy, kerek szemekkel, mint az ökrök, rácsodálkoztak a "mozaikosokra", hogy bizony ők semmiféle megbízást nem adtak. Tarjáni és Latmann akkoriban minden nap raportra járt Kálmán Olgához, hogy mégis, hogy képzelték ezt az egész dolgot. Ezt a történetet csak azért említettem, mert az ellenzékiek el vannak ájulva a szellemi
nemecsekerno_007
2022. december 27. 16:30
Azé Tarjányi is esélyes a Kéri László Díjra. Én nem értem Olga, nem értem! :))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!