Elhunyt Galsai Dániel, a Magyar Hírlap újságírója

2022. október 27. 16:12

A Magyar Hírlap szatirikus rovatának, a Fricskának volt a gazdája.

2022. október 27. 16:12
null

Életének 56. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Galsai Dániel író, újságíró – írta meg a Magyar Hírlap. Mint ahogy az a nekrológukban is szerepel, Galsai családilag „fertőződött” meg az írással. Édesapja, Galsai Pongrác, a kiváló József Attila-díjas író mellett rendszeresen találkozott a magyar szellemi élet kiválóságaival, hallgatta okfejtéseiket. 

„Több szerkesztőségnek is munkatársa volt, a magyar nyomtatott sajtó minden zegét-zugát bejárta. Később szabadúszóként tevékenykedett, és így szerződött lapunkhoz, ahol egy állandó szatirikus rovat, a Fricska gazdája lett. Naponta pontosan küldte lényegre törő, sajátos humorral átszőtt szösszeneteit, amelyek roppant népszerűek voltak olvasóink körébe” – írták. 

Nyitókép: Magyar Hírlap

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. október 28. 12:00
ÚGY TŰNIK EZ A SZEGÉNY GALSAI DANI NEM IGAZÁN TUDTA FELDOLGOZNI AZ ALBERT GYÖRGYIKE ELVESZTÉSÉT....NEM CSODÁLKOZOM NAGYON RAJTA. A "MI EMBERÜNJK" VOLT Ő, AMINTHOGY ÉDESAPJA A JÓ "GRÁCI" IS. REQUESCAT IN PACEM!
LancelotDuLac
2022. október 28. 04:09
Mindennek eljön egyszer az ideje, de ennek már épp itt volt!
BőröndÖdön
2022. október 27. 19:35
Nem volt a kedvencem..Isten nyugosztalja..
Muki46
2022. október 27. 19:20
- Sokkolt a halála, olyan gyorsan történt minden. - kezdte lapunknak a publicista egyik ismerőse. - Hiába tettek meg érte mindent az orvosok, az állapota nem javult. Hétfőn már az intenzív osztályra került, szerda este pedig elhunyt. Még az orvosok sem tudják pontosan, mi okozhatta a halálát, mindenki értetlenül áll a tragédia előtt. Tény, hogy túlsúllyal küzdött, rengeteget dohányzott, és ebből adódóan voltak egészségi problémái, de egyik sem volt olyan súlyos, ami indokolta volna a halálát. Ő is tudta, hogy ha sokáig akar élni, változtatnia kell az életmódján, amit nemrég el is kezdett. Úgy tűnik, már késő volt. Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/galsai-daniel-halal-albert-gyorgyi-gyasz-korhaz-betegseg-publicista/jvrq90e
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!