Czutor Zoltán leleplezte, ki lehet a pénteken letartóztatott híres magyar celeb

2022. október 25. 13:00

A zenész szerint Herczeg Zoltán a letartóztatott divattervező.

2022. október 25. 13:00
null

Mint arról beszámoltunk, rendőrök csaptak le H. Zoltán ismert divattervezőre október 21-én, pénteken. Hangsúlyozták, hogy a férfi lakásában jelentős mennyiségű „kábítószergyanús anyagot” találtak.

A rendőrség két személyt tartóztatott le

Megírtuk azt is: az ügyben két embert tartóztattak le, a BRFK szerint az elfogáskor az egyik férfinél összesen kb. 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, elsődleges adatok szerint kokaint találtak.

Felmerült egy név

A Belmondo frontembere az Indexnek elmondta, szerinte

az ismert divattervező, akit a rendőrség pénteken letartóztatott nem más, mint Herczeg Zoltán.

Nyitókép: Facebook

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gsss
2022. október 25. 20:47
De ki a franc a "A Belmondo frontembere?" Czutor Zoltán valamikori szegedi szarházi volt, itt osztotta az észt. Először zsidókhoz nyalta be magát mint "roma gyerek" amíg volt lé, addig szerette őket utána jöttek szocik meg komcsik most ők adják pénzt neki gondolom. Igazán szép előadói pálya. Azt hiszi, hogy Ő mindet tud és mindenhez ért főleg a politikához, de inkább csak egy mocskos kis szarházi aki pénzért bármire hajlandó. Egyébként zenészként meg maradt azon az alacsony szinten ahol csak a benyalással lehet fennmaradnia. ÉS gondosan ügyel arra, hogy nála tehetségesebbek ne jussanak sehova.
BőröndÖdön
2022. október 25. 16:02
Ahelyett,hogy a nemzeti drogunkat,a pálinkát vedelné..:)
balbako_
2022. október 25. 15:09
Ő az O1G pólógyáros.
BlancoAgilon38
2022. október 25. 14:57
Czutor, tudom a csajával ment hozzád kézenfogva. Csakhogy számtalan példa akad a ferdítésre. Medveczky hozzáment falból egy buzi nemeshez Ausztriában. A mai napig kapja a "megérdemelt" juttatást. Aztán sír, hogy mennyi a nyugdíja. Ja. Kevés. A palotához, meg a kutyahadhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!