Hont Puzsér Róbertnek: Megköszönném, ha az ilyen fölsorolásoktól eltekintenél!

2022. október 15. 15:24

A publicista visszautasította, hogy Puzsér egy lapon emlegette Perintfalvival vagy Vágó Istvánnal a noÁrnak címzett levelében.

2022. október 15. 15:24
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Puzsér Róbert levelet intézett a tanártüntetések élére álló Molnár Áronhoz, a noÁr-mozgalom vezetőjéhez.

Puzsér ebben a levélben igyekezett a politikai aktivista szerepben is gyakran feltűnő színész tudomására hozni, hogy mit kifogásol a tevékenységében. A megmondó ember azonban többek között megemlítette még Bohár Dánielt, a Megafon munkatársát, Tibi atyát és Hont András publicistát is. Hont András miután megszólítva érezte magát, ezért a közösségi oldalán reagált a levélben foglaltakra.

Hont soraiból kiderült, hogy nagyjából egyetért Puzsér levelével. „(Leszámítva néhány apróságot és a politikatörténeti utalásokat. Ti. a dékás néniknek semmi közük a néhai SZDSZ-hez és az eszdéeszességhez, a »Vörös segély« Selejtgyártó Állami Vállalat be- és feljelentési melléküzemágához van közük, eltekintve néhány olyan dékás nénitől, mint Eörsi Mátyás vagy Lakos Imre, de ők eléggé atipikusak)” – tette hozzá a publicista.

Majd azzal folytatta, hogy Puzsér ugyanakkor azt írta „a neves csepűrágó-vászontáskaárusnak címezve”: »ne asszociáltassál engem a Bohár Dániellel, a Tibi atyaval meg a Hont Andrással, mert semmi közöm nincs hozzájuk, ahogy azt is visszautasítnám, ha valaki Molnár Áronnal, Vágó Istvánnal vagy Perintfalvi Ritával emlegetne egy lapon« – idézte a levélben foglaltakat.

Hont visszautasította, hogy Puzsér egy lapon emlegette Perintfalvival vagy Vágó Istvánnal

Majd felhívta a feigyelmet, hogy

Semmi közöm hozzájuk, ahogy Bohár Dánielhez sem. (Tibi atyával némileg más a helyzet, de hát az élet szövevényes)” – sorolta Hont.

„Megköszönném, ha az ilyen fölsorolásoktól eltekintenél”

„Szóval megköszönném, ha az ilyen fölsorolásoktól eltekintenél, cserébe én sem emlékeztetlek, hogy Molnár Áron szerint te intelligens vagy, én meg nem, ami a bonviván-kegytárgykereskedő ítélőképességét tekintve nem nekem kellemetlen” – zárta nyílt levelét Hont András.

A publicista utószóként még hozzáfűzte, hogy „ezennel utat nyitok a »kit kivel ne említsenek egy lapon« össznépi szórakozásnak, ami e gyökereit vesztett világban igen üdvös tevékenység, mivel legnemesebb hagyományaink egyikének fölelevenítése. Remélem, hamarosan eljutunk odáig, hogy egy fölsorolásból csak a vesszők nem tiltakoznak” – fűzte hozzá utószóként a publicista.

Amennyiben Puzsér Róbert vagy bármely más említett személy reagál a fenti sorokra, arról lapunk is beszámol majd.

Hont András vonatkozó bejegyzését alább olvashatják:

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bátya62
2022. október 17. 08:42
OKOSAK! NAGYON!
Lajoss
2022. október 16. 20:21
Bandi,te egy rongy ember vagy..
szodabár
2022. október 16. 07:51
Mécs Imre ávós 56-os strabag demokrata maszop elvtárs kimaradt.
Alcofrybas
2022. október 16. 06:44
- Apu, te tudod ki az a Dzsasz-Dzsun Binku? - Ki az? - Egy nagyon érdekes mesében lakik. És kék fénykardja van. Úgy hívják, hogy Sztár-Vórsz. - Muti! - Itt vannak az összes fénykardosok. Látod? Darth Vader, Obi-Van.. Apu, veszel egy Darth Vadert? - Aha. - Apu, te tudod, ki az a Hont András? - Várj! Kitalálom. Egy nagyon érdekes mesében lakik, és kék profilja van. Úgy hívják, hogy Facebook. Itt vannak az összes jedik, látod? Hont, Perintfalvi, Bayer, meg a többi. - Ez melyik mese? - Mandiner mesék. - Apu, veszünk Darth Vadert? - Apszolut. - Apu, kaphatok egy olyan fénykardot, ami kék, és mind a két oldalán van belőle? Amit meg lehet fogni, és mind a két oldalán van fény, és kard.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!