Lúzerségről lamentál Karácsony

2022. október 20. 14:04

„Magyarország ismét a semmiért állt a történelem rossz oldalára” – fogalmaz a főpolgármester.

2022. október 20. 14:04
null

„Nem csak hitványság, de lúzerség is. Nem csupán rossz oldal, hanem a vesztes oldal is” – kezdte újabb bejegyzését Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Szerinte 

az olcsó orosz gáz csak egy újabb fideszes mítosz.

Hol van az olcsó orosz gáz? – kérdezi, majd meg is válaszolja: „Sehol. Nincs olcsó orosz gáz, hiszen ha lenne, nem kellene brutálisan megemelt rezsiszámlákat fizetni az önkormányzatoknak, a vállalkozásoknak és a magyaroknak. Putyin nagyon drágán adja a gázt hazánknak, a megemelt rezsiszámláink pedig végső soron az ő háborúját gazdagítják” – hangoztatja Karácsony. Hozzáteszi:

Magyarország ismét a semmiért állt a történelem rossz oldalára.

Szembemegyünk Európával, szembemegyünk a szövetségeseinkkel és ismét, mint sajnos már oly sokszor, a vesztes oldalra állunk. Azért a vállalhatatlan hintapolitikáért, amit a kormány művel, semmit se kapunk” – véli a főpolgármester.

 

Bródy János: A harmadik világháború küszöbén vagyunk, és megint a rossz oldalon állunk

November 12-én az Arénában ad életműkoncertet Bródy János és úgy készül, hogy lehet, ez lesz számára az utolsó, írja a hvg. Hozzátették: hamarosan bemutatnak egy sajátos portréfilmet is a 76 éves, „rezignált nyuggerről", aki új dalokat viszont nem ír, mint mondja, amiket most gondol a világról - a háborúról, a tanárok helyzetéről, a magyar demokráciáról -, nem dalba valók.

***

 

Ha csak Bródy János mondaná ezt a végtelen butaságot, nem mondanék semmit, de sokan mondják

„Ha csak Bródy János mondaná ezt a végtelen butaságot, nem mondanék semmit, de sokan mondják. 1. Bármely világháborúban a legjobb "oldal", ha nem keveredsz bele. 2. Az első világháborúban mégis mivel volt "jobb" a cári Oroszországot magában foglaló oldal? Mégis miben? Ez egyszerűen egy ostoba gondolat.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eredmeny
2022. október 22. 18:11
Gergely: Magad sem gondolhatod hogy lúzerséget kiálltassz, hiszen TE vagy az! Sajnos Te voltál abban a helyzetben hogy képviseljed a budapestieket ámbár képességeid sokszor nem nem állnak arányban ezzel. Gergő e mostani kijelentésed is a luzerség bizonyítéka!!!
Hill
2022. október 21. 14:16
Azért mert te egy hazaáruló buzi vagy, aki klicskónak nyafog, meg gőgicsél, hogy nehogy az unio kifizesse a támogatást, hogy érzed, szimpatikus vagy. Balfaszka. Nálad még Tompika is értelmesebb.
Madasa Hatter
2022. október 21. 11:16
Lehet ez a " kapni akarunk valamit " mentalitás a probléma.. Ezek a tetves balos gecik állandóan kapni akarnak valamit a hazájuk elárulásáért, mi lenne ha adnánk nekik mondjuk kötelet???
Nabakker
2022. október 21. 07:26
Tükör elött állva...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!