„Lelkiismereti integritásra” hivatkozva hagyta ki a Wittner Máriáról szóló megemlékezést a lámpavasazó momentumos

2022. szeptember 22. 15:51

A csütörtöki józsefvárosi képviselőtestületi ülés egyperces néma felállással kezdődött Wittner Mária emlékére. Szarvas Koppány Bendegúz úgy döntött, a tiszteletadást a termen kívül várja ki.

2022. szeptember 22. 15:51
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy elhunyt az 1956-os szabadságharcos Wittner Mária. A csütörtöki józsefvárosi képviselőtestületi ülés emiatt egyperces néma felállással kezdődött.

Számomra ez nehéz lelkiismereti kérdés

– írta Facebook-bejegyzésében Szarvas Koppány Bendegúz momentumos képviselő. Mint fogalmazott: „Az 1956-os tevékenysége és az utána viselt meghurcolása megkérdőjelezhetetlenül méltóvá teszi, miközben a Magyar Gárda melletti tevékenysége (annak a Magyar Gárdának, ami például a végül terrortámadásban végződő cigányellenes uszításnak is lelkes eszköze volt) megkérdőjelezhetetlenül méltatlanná”.

Végül a lila politikus úgy döntött: a napirend előtti tiszteletadást a termen kívül várja ki. „Így fel sem állok, ülve sem maradok. Kompromisszumos megoldás, nem kizárt, hogy így pont mindkét oldalt magamra haragítom, de

a lelkiismereti integritás fontosabb nekem annál, hogy mindig népszerű legyek

– fejtette ki a korábban fideszesek felakasztásával fenyegetőző Szarvas Koppány Bendegúz.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Nyitókép: Facebook

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. október 02. 22:45
Hát, ha lenne két agancs a fején, a formája alapján tényleg szarvasnak lehetne nézni. Talán a felesége/férje megteszi nekünk ezt a szívességet. Kis "Szürke patás" :-D
Hydra Esus
2022. szeptember 23. 22:51
Zsírpárna fejű kutyaokádék. Felesleges felakasztani, átfolyik a kötélen.
Házam Hazája
2022. szeptember 22. 22:31
Cuncimuci! Remélem hamar megtalál a tutibugi.
tetx
2022. szeptember 22. 21:36
Meglepő lenne, ha ennek az okádék figurának bármiféle lelkiismerete lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!