Két embert is letartóztattak már a Ferenc körúton talált holttest ügyében

2022. augusztus 28. 15:15

A Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása és embercsempészés miatt folytat nyomozást.

2022. augusztus 28. 15:15
null

Az eddigi információk szerint embercsempészek hagyhatták sorsára azt az illegális bevándorlót, aki furgonjukban lett rosszul 2022. augusztus 26-án este.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság két eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása, illetve embercsempészés bűntett miatt. Az utóbbi esetében a rendőrök két magyar állampolgárt őrizetbe vettek; egy 34 és egy 40 éves férfit. Társaikat még keresik.

Forrás: Police.hu

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2022. augusztus 28. 15:38
Előbb nem a hajléktalanszaporítókat kellene? Akik a drogozást legalizálni, sőt divatossá tenni igyekeznek, akik a hajléktalanságtól legjobban védő családok szétverésén munkálkodnak, akik a hajléktalanokat az állami védelmi háló elhagyására uszítják stb.
Mandarin.
2022. augusztus 28. 15:29
Hány éves börtönbüntetést kaphatnak az embercsempészek? Tegnap is sejthető volt hogy valami mocskos dolog történt Budapesten pénteken, normális emberek nem szoktak haldokló embert kocsiból kitenni, majd otthagyni mint valami szemetet.
Akitlosz
2022. augusztus 28. 15:24
Az első hírből ezt nem gondoltam volna. Azt feltételeztem volna, hogy valaki az utcai járókelő lett rosszul és halt meg. A nem legális szolgáltatásokkal, üzleteléssel az a probléma, hogy a benne résztvevők nem fordulhatnak a hatóságokhoz, se segítségért, se jogorvoslatért. Ezért erőszakos és kegyetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!