Kende Péter az ellenzékről: Nincs intellektuális teljesítmény

2022. június 30. 15:52

Orbán Viktor személyisége még a parlamentben is „csalhatatlanul” megjelent, állította párhuzamba a miniszterelnököt az ellenzéki vezetőkkel a balliberális ügyvéd.

2022. június 30. 15:52
null

Úgy tűnik, hogy a magyar ellenzék április 3-a óta nyújtott teljesítménye annyira védhetetlen, hogy az inkább a baloldalhoz sorolt közéleti szereplők sem tudnak semmi biztatót mondani róla. 

Korábban már beszámoltunk az ATV Egyenes Beszéd című műsorának szerda esti, ahol Nagy Attila Tibor úgy fogalmazott (feltehetőleg az ellenzéknek címezve), hogy „fölösleges úgy tenni, mintha csak szegényekből állna ez a társadalom”.

Az Orbán-rendszer alatt nőtt az életszínvonal Magyarországon – tette hozzá az elemző.

Ugyanebben a műsorban fakadt ki Kende Péter is, aki a hétfői parlamenti vitára reagálva azt mondta, hogy „az ellenzék oldaláról nincsen intellektuális teljesítmény” (...) „semmi, egy nulla!”

Hozzátette: Orbán Viktor személyisége még a parlamentben is „csalhatatlanul” megjelent.

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. július 01. 19:26
Ez a rángatózós pofáju full kretén ki a faxot érdekel. Együtt megdouglessz a moschlékkal. Lassan. A sors nem siet.
gyaloggos
2022. július 01. 14:09
NAMÁRMOSTAN! AMENNYIBEN nincs - oszt valóban nincs - "intellektuális teljesítmény " a JELENLEGI ELLENZÉKI oldalon, akkor miért kell még most is ezeket nyomni? Hm....? CSAK és kizárólag egy vadi új párt, ÉRTELMES, HITELES politikusokkal , szakértőkkel, MONDANIVALÓVAL lesz ellenfele a jelenlegi FIDESZ-KDNP-nek! S NEM ÖSSZEVISSZA-FOGVÁN EGY S MÁSÉRT ! EZEK végleg lejártak, már csak vegetálnak!
pipa89
2022. július 01. 12:39
Nem akarom Önöket a bal oldalon elkeseríteni, de soha nem is volt intellektuális teljesítményük! Kivéve Vitányi Ivánt, aki elismerésre méltót alkotott a társadalomtudományi vonalon! 2010-2022 közötti nemzeti kormány eredménye igazolja, hogy a baloldal egy dolgot művelt magas színvonalon: az ország módszeres lerablását a Hálózatra kapcsolással, a magyarok eladósításával, IMF-el, a szupranacionális érdekek korlátlan kiszolgálásával jutalékért, amerikai mélyállamos megvesztegetési mintára! Lásd Soros + Langley művét Ukrajnában! Nálunk a taxisblokádig jutottak anno, de a veszély valós, résen kell lennünk, mert a magyar impexes galeri utódai, pl. Apró-Dobrev-Gyurcsány klán, Bajnai féle DatAdatos banda soha nem alszik, újabbnál újabb arcok tűnnek fel, pl. Szabó ügynöknő és tsai!
Voltkocsmáros
2022. július 01. 09:07
Mert nálad aztán van.Dobogós helyen vagy a legundorítóbb ember az ellenzéki katyvaszban kategóriában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!