Varga-Damm Andrea: Fogadást kötöttünk arra, mikor támadja hátba Potocskáné Jakabot

2022. május 31. 09:06

A Jobbik körül kialakult helyzetet kommentálta a párt volt országgyűlési képviselője.

2022. május 31. 09:06
null

Mi is beszámoltunk a hétfői nap folyamán kirobbant, Jobbikot érintő csetepatéról. Kezdődött azzal, hogy Jakab Péter közösségi oldalán jelezte: feljelentést tesz „hűtlen kezelés illetve hanyag kezelés kísérlete miatt”, egyúttal a párt etikai bizottságánál pedig kezdeményezi Potocskáné Kőrösi Anita kizárását a Jobbikból. Még aznap jelezte a Jobbik dunakeszi elnöke, hogy ő meg a pártelnök ellen kezdeményez etikai eljárást.

A hírre reagálva Varga-Damm Andrea, a párt egykori országgyűlési képviselője azt írta: 

a baráti körömben, és a kiebrudalt jobbikosok körében fogadást kötöttünk, hogy hány nap múlva fogja Potocskáné hátba támadni Jakab Pétert”.

Varga-Damm állítása szerint „Anita mindenkit hátba támadott eddig a pártban, aki bármilyen jót is tett neki. Senki nem nyert, mert a legrövidebb becsült idő kettő hónap volt. Anitának sikerült 16 nap alatt puccsot szerveznie az ellen az ember ellen, aki nélkül őt soha, semmilyen közösségben vezetőnek nem választották volna. Ő az az ember, akinek semmiféle erkölcsi alapja nincs arra, hogy Jakab Pétert kritizálja”.

Varga-Damm Andrea kommentjét, amelyet Jakab Péter bejelentéséhez írt, itt olvashatja:

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dragstar
2022. június 01. 00:44
Lajosal történt a fogadás?
syphax
2022. május 31. 17:50
EGY POHÁR VIZELETBE BELEFOJTJÁK EGYMÁST EZEK A JOBBIKOSOK...AKKORA MAGAS ERKÖLCSI PLTAFORMON OSZTJA AZ ÉSZT MINDEGYIKÜK.
Csendesgyöngy
2022. május 31. 15:21
Bundás Andi elégtétele. Legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység, - szól a mondás! Varga Damm még időben lelépett, de ettől még nem különb egyiknél sem.
Frakk a macskák réme
2022. május 31. 13:07
Amikor 2011-ben a Fidesz a felére csökkentette a Ház létszámát, már lehetett tudni, hogy az elvtársak hamar megjégcsákányozzák egymást a helyekért. Csak a személyeket nem lehetett tudni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!