Rig Lajos végleg kiszáll a politikából

2022. április 05. 21:28

A jobbikos politikus szerint azért most kell abbahagyni, hogy „a jövőben is emelt fővel állhasson az emberek elé”.

2022. április 05. 21:28
null

„Visszatérek eredeti szakmámba és nyugdíjas koromig szeretnék ott is maradni” – árulta el a tapolcamedia.hu portálnak Rig Lajos jobbikos parlamenti képviselő, aki Navracsics Tiborral szemben maradt alul a Veszprém megyei 3-as számú választói körzetben.

„Egy rendkívül nehéz ellenféllel szemben, a választókerületben elért 41 százalék büszkeségre adhatna okot, de számomra az idei választás túl nagy meglepetés és csalódás volt egyben. Két elvesztett országgyűlési választás után, listán sem szeretnék beülni a parlamenti székbe” – nyilatkozta a lapnak Rig Lajos, aki hangsúlyozta: 

most kell abbahagyni, hogy a jövőben is emelt fővel állhasson az emberek elé.

„A jelen viszonyok között nem látok esélyt arra, hogy Dr. Navracsics Tibor ellenében, érdemben, eredményesen képviselhetném a körzetet. Hálásan megköszönve azok bizalmát, akik rám szavaztak, el kell fogadnom a választók többségének akaratát” – fejtette ki a poltikai szerepvállalás minden formájától visszavonuló ellenzéki képviselő. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. április 06. 20:15
Bude mu laka zemlja. Bangóné Baromez díjas Rigli Lajos. Pá,aranyom,pááááááá
urga
2022. április 06. 20:03
"Rig Lajos végleg kiszáll a politikából" Nem tudtam, hogy a rigben volt.
olvass
2022. április 06. 16:10
Ha már a mihazánkba nem ülhet át ...
Bika57
2022. április 06. 15:38
Lehet, hogy Jakab is észheztér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!