Donáth Anna: Orbán Viktor ezerszer hatékonyabban politizál, mint bármelyikünk

2022. április 29. 07:48

A Momentum-elnök azt is elismerte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök „kitartása megkérdőjelezhetetlen, folyamatosan képes tanulni, és elképesztően gyorsan tud reagálni az aktuális változásokra.”

2022. április 29. 07:48
null

Donáth Anna, a Momentum elnöke interjút adott a Magyar Hangnak, melynek során a politikus kijelentette, április 3-a tanulsága szerinte az volt, hogy a hat párt összeadása nem több, hanem kevesebb szavazót hoz.

Megszerveznék a vidéki jelenlétüket

„A legfontosabb, hogy mindenki a saját politikai közösségén belül szembenézzen a történtekkel, és rázza fel a szimpatizánsait, mert elképesztő apátia van” – fogalmazott Donáth, aki szerint az ellenzéki együttműködésnek nagy szerepe lehet a vidéki jelenlét megszervezésében. Mint fogalmazott: „egyik párt sem képes arra, hogy négy éven belül olyan erősen legyen jelen önállóan, ahogyan arra szükség lenne.”

Mit tanulhat az ellenzék Orbán Viktortól?

Az interjú során Donáth kérdésre válaszolva arra is kitért, szerinte nem jó vezető, aki személyiségéből adódóan nem képes veszíteni, mégis az látszik, hogy

A Momentum-elnök azt is elismerte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök „kitartása megkérdőjelezhetetlen, folyamatosan képes tanulni, és elképesztően gyorsan tud reagálni az aktuális változásokra.”

Hozzátette, hogy bár nem ért egyet azzal, ahogy Orbán gondolkodik, „tény, hogy ezerszer hatékonyabban politizál, mint bármelyikünk. És ez szomorú, mert generációk fogják nyögni a rendszere következményeit.”

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MG.HUN
2022. április 29. 20:35
A GYÓGYULÁS ELSŐ JELE,A BETEGSÉG BEISMERÉSE!
Wezo
2022. április 29. 13:25
Kommentár nélkül, - és . (pont) :)
olvass
2022. április 29. 13:16
4 x 2/3 kellett neked, hogy erre rájöjj - drágaságom?
Úttalan utakon
2022. április 29. 12:19
"kitartása megkérdőjelezhetetlen, folyamatosan képes tanulni, és elképesztően gyorsan tud reagálni az aktuális változásokra.” Lefordítom: tanulással és olvasással töltötte a kormányzati és az ellenzéki éveit egyaránt, ahelyett, hogy füstös romkocsmákban füvezte volna szét az agyát, önmaga borzasztó nagy entellektüelségének mítosza előtt leborulva. Tanulság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!