Márki-Zay: Építeni kell az ellenállást!

2022. április 08. 17:40

A bukott miniszterelnök-jelölt pénteken megerősítette, hogy nem tett le a pártalapításról.

2022. április 08. 17:40
null

Bár a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje szerdán több platformon is megerősítette, hogy nem ül be a parlamentbe, pénteken már arról értekezett Facebook-oldalán, hogy

„Építeni kell az ellenállást!”

Majd azzal folytatta: 

„Az ellenállás feladata, hogy megvédje és összetartsa azt a közösséget, amit felépítettünk: az 1,8 millió szavazónkat, a 27 ezer szavazatszámlálónkat és a 106 jelöltünket”.

– hangsúlyozta a hódmezővásárhelyi polgármester, aki veresége ellenére sem tett le az országos politikai karrierről és a korábban már beharangozott pártalapításról.

Ennek részleteiről Márki-Zay az RTL Klubnak szerdán adott interjújában beszélt, ahol hangsúlyozta, hogy mind a jelöltjeiket, mind a szimpatizánsaikat meg kell védeniük a jövőben a zaklatásoktól. Kiemelte, hogy míg ők becsületesen küzdöttek, addig „az ellenfeleik korrupt bűnözők”.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2022. április 09. 20:36
Maquis-Zay.:) Vonatokat akar robbantani?
Nagyhuba1
2022. április 09. 20:00
Ejnye bejnye kis partizán!
formaegy
2022. április 09. 11:39
"az 1,8 millió szavazónkat" "szavazónkat")))))))))))))))))) Abból hány a te szavazód? A családod, és a rokonaid. Talán még azok sem, mert ismernek, milyen gyalázatos beteg állat vagy. Ez az ember valóban egy beteg állat. Te szerencsétlen.
rókabácsi
2022. április 09. 10:02
elvtárs a csákányt jó mélyre végd! anyádba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!