Megvillant a baloldali humor: Jordán Tamás elszavalta a Piros volt a paradicsomot

2022. március 24. 09:17

Az egykori színházigazgató nem csak a kormányon ütött egy hatalmasat, hanem a helyes hangsúlyozás és központozás fontosságára is ráirányította a figyelmet. 

2022. március 24. 09:17
null

„Magának jó humora van” – mondta Bohár Dánielnek pár napja Farkasházy Tivadar. Most azonban ismét kiderült: a humor mégiscsak baloldali műfaj.

Történt ugyanis, hogy Jordán Tamás színész olyan hangsúllyal szavalta el a kormánypártok nemhivatalos kampánynótáját, a Piros volt a paradicsom nem sárga, Magyarország előre megy, nem hátra című dalt, hogy annak kicsit más lett az értelme, mint az eredetinek.

Ezzel az egykori színházigazgató nem csak a kormányon ütött egy végzeteset, hanem helyes hangsúlyozás és központozás fontosságára is ráirányította a figyelmet. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. március 25. 06:26
Amig az édesapja élt. Jordán azért nem mert ennyire hülye lenni..aztán szabad folyást engedhetett megalkuvó, gyáva természetének..ócska ripacs lett. Egy lakásért meg egy igazgatói állásért mindent eladott..Na persze nála aztán tisztán le lehet mérni, hogy van az a pénz..A Nemzeti volt igazgatója rettegve hátrált egészen a falig liberális "szinésztársai" elől..
kaffogó hebrencs
2022. március 25. 06:04
Na végül rávettem magam és megnéztem. Hát itt jár a baloldal.
akiaki
2022. március 24. 23:29
horgaspéternek ennyire tellik! kár!
amca
2022. március 24. 21:41
Na ez az igazi bajuk ezeknek az állibsiknek. Fajkasházy humortalan. A Papp Laciban láttam, elővettem az 500-ast. Alföldi Roberta elment mellettem, ,észre se vettem . Jordán + hajléktalan bűnoző. Lánya uaz. Meg kell nézni a közelképeket. Csupa dpl prli. Nehéz évek várnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!