Varga Judit: Magyarország története egyik legnagyobb humanitárius segélyakciójára készül

2022. március 01. 09:21

Kárpátaljára küldünk jelentős segélyt.

2022. március 01. 09:21
null

Varga Judit a Facebookon ír a küszöbön álló humanitárius akcióról: „Magyarország története egyik legnagyobb humanitárius segélyakciója keretében

Mindeközben példátlan összefogást tanúsítanak a magyar emberek, akik erőn felül segítik a bajba jutottakat” – írja a miniszter.

Fotó: Hölvényi Kristóf

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2022. március 01. 12:03
DE, kormányzati támogatás is érkezett a magyar-ukrán határon felállított 4-5 segélyközpontokba. Büszke vagyok arra, ahogy a magyar társadalom, kormánytól-magánszemélyekig segíti az Ukrajnából menekülteket. Eszméletlen mennyiségű adomány zúdult a határra, MÁV ingyen vonatok szállítják őket, a közTV Jónak lenni jó műsor számlaszámára (én is) özönlik a pénz. Mentik, elszállásolják a külföldi diákokat, ukrán, és magyar menekülteket. Persze ennyi pénzért küldhetnénk géppisztolyokat, lőszert, hadd öljék egymást a felek.:-(( A humanizmus jegyében.
bunko_jobbos
2022. március 01. 10:47
Basszus, alig van vége a vírusnak, most jön ez a szar háború. És akkor még itt a választás is...
Zsolt75
2022. március 01. 10:31
Ezt a sok fideszfóbiás marhát. Betegek vagytok.
..--..
2022. március 01. 10:22
-zsoltkom- "Varga Judit: Magyarország története egyik legnagyobb humanitárius segélyakciójára készül" Keresztény válogatás menekült és menekült között... szimpátia alapon. És mindezt úgy, hogy egy rossz szót sem ejtett Varga Judit Oroszország Ukrajnát megszálló inváziójáról. Hogy, akik most Orbán segítséget nyertek az Orbán-lottón, ők amiatt vannak menekült státusban, mert a Fidesznek a KGB elvtársuk lerohanta tankkal sok magyar szülőföldjét is. Jobban kell Orbán-Varga Juditéknak az orosz földgáz, mint az ukrajnai magyarok illetve a megtámadott Ukrajna szabadsága.. az ahhoz való jog. Kb. olyan emberléptékű segítség... humanitárius segélyakciója ez Orbán Viktornak, mint ahogyan pénzeli a keresztényüldözőket az Orbán-kormány seftelésével, hogy segíthessen az üldözött keresztényeken. Azaz... ez a humanitárius segélyakció az áprilisi választásokra promóció és a fekete lelkük színesítésére szolgál. De legalább ettől nem halnak meg, akinek így "segítenek". Ez is valami.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!