Ennyien voltak kíváncsiak az ellenzék nagygyűlésére

2022. március 15. 16:40

Az előre meghirdetett időpontra alig 300 ember gyűlt össze.

2022. március 15. 16:40
null

Mint ismeretes Orbán Viktor miniszterelnök beszédével egy időben az ellenzék is megtartotta nagygyűlését a Műegyetem rakparton.

Azonban ahogy arról korábban portálunk is beszámolt, a baloldali szimpatizánsok közös vonulása elmaradt a Március 15. térről a rakpartra, mert az előre meghirdetett időpontra alig 300 ember gyűlt össze.

A közzétett, madártávlatból készült fotók pedig arról tanúskodnak, hogy lényegesen kevesebben voltak kíváncsiak az összellenzéki megmozdulásra. Annak ellenére, hogy az Egységben Magyarországért név alatt ringbe szálló formáció hat pártot és Márki-Zay Péter mozgalmát foglalja magába.

Mindeközben sajtóértesülések szerint az idei volt az eddigi legnagyobb Békemenet. Egyes becslések szerint akár öt-hatszázezer ember is részt vehetett rajta.

„Haza a magasban”

Az eseményen a kormány valamennyi vezető politikusa részt vett, és közösségi oldalán be is számolt a történésekről.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is bejegyzést tett közzé a menetről, amelyhez csupán annyit írt:

„Haza a magasban”.

Az államtitkár képei is a rekord részvételről árulkodnak.

Nyitókép: Facebook

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Piroska
2022. március 16. 18:03
Voltatok kétezren? Ötezren?? "Többség."
4nonymus
2022. március 16. 17:19
Elég szánalmas amit a ner média csinál a képek közlésével. Nyílván nem voltak annyian az ellenzék megmozdulásán mint a békemeneten, de ez a kép a kezdés előtt készült jóval... Érdemes felmenni valami rendes hírportálra/jelen esetben egy ellenzéki képviselő fb oldalára, ott lehet látni azokat a képeket amiket akkor csináltak amikor már el is kezdődött a rendezvény:) Rendes becslések szerint 35-40ezren voltak minimum.
zsanett-kúnrum
2022. március 16. 14:47
"bele se férnek a képbe olyan sokan voltak"
Reszelő Aladár
2022. március 16. 13:02
Talán a kormányváltás is elmarad érdeklődés hiányában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!