Karácsony Gergely: A hatalom a népé

2022. március 09. 16:06

Budapest főpolgámestere kormányváltó nagygyűlésre invitál mindenkit március 15-ére a Műegyetem rakpartra.

2022. március 09. 16:06
null

Karácsony Gergely a közösségi oldalán közzétett videóban arról beszélt,

„nem lehetünk civakodó nép, mert csak egy egységes nemzet képes sikerrel visszaszerezni és megvédeni a szabadságát. 

Megvédeni az elnyomó új arisztokrácia dölyfös önkényétől, és megtartani biztonságát az idegen agresszorral szemben” – hangsúlyozta a főpolgármester.

Majd azzal folytatta, hogy rójuk le tiszteletünket azok előtt, akik az életüket adták a szabadságért és álljunk ki azért, hogy soha többé ne legyen a szabadság ára háború. Ezt követően mindenkit egy kormányváltó nagygyűlésre hívott meg a nemzeti ünnepen 15 órától a Műegyetem rakpartra, azzal a felkiáltással, hogy a „hatalom a népé!”

„Gyere, ünnepelt a szabadság hőseivel! Ünnepelj velünk” – zárta gondolatait Karácsony.

A nyitóképen Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere
Fotó: MTI/Cseke Csilla

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2022. március 10. 15:06
Geri a kutya betyár mindenit tartozol minden budapesti nyugdijasnak 20000 Ft-tal mikor törlesztesz
Fila2020
2022. március 10. 10:57
Az Orbán kormánynak, három alkalommal, a NÉP által választott parlamenti képviselők szavaztak bizalmat. Remélem ez lesz negyedszer is.
Tobit
2022. március 10. 10:26
Én engedelmeskedem a hívó szónak és lélekben ( mivel mozgássérült és szívbeteg is vagyok) ott leszek a BÉKEMENETEN ! Ti akik tudtok mennyetek, legyetek ott minél többen! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!
kitiltott
2022. március 09. 23:19
Kedves nem oda való főpolgármester úr De inkább nem úr.. Én teljesen szabadnak érzem magam .. Nem akarok kormányt váltani.. Ezt a békemeneten történő részvételemmel is megfogom erősíteni ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!