Havas jó tanácsa Gyurcsánynak és Márki-Zaynak: Piásan és fáradtan ne beszéljünk

2022. február 19. 21:47

Nagyot ment a YouTube-on az egykori tévés.

2022. február 19. 21:47
null

A Heti Hetes egykori sztárjai már nem szeretnek szerepelni, ha Márki-Zay mondatairól kérdezik őket – írtuk a napokban annak kapcsán, hogy Havas Henrik mellett Gálvölgyi János, Hernádi Judit, és Farkasházy Tivadar sem akart reagálni Márki-Zay fasisztázós mondataira.

Havas végül saját, a Nemzeti TV-n futó műsorában beszélt az esetről. Először is megrótta egykori Heti Hetes-szereplőtársait, amiért azonnal rácsapták a telefont Bohárra. „Nem kell lecsapni. Egy-két higgadt mondatot kell mondani” – fejtegette Havas.

Ami engem illet, elég sok kommunikációs tréningen vettem már részt, és azt szokták mondani: piásan és fáradtan ne beszéljünk” – reagált Havas Márki-Zayra. Majd hozzátette: ezt a tanácsot Márki-Zay mellett Gyurcsánynak is üzeni.

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. február 20. 16:53
Makynak nem kell innia, hogy félrebeszéljen. Alapból egy futóbolond.
ptrfarkas43
2022. február 20. 16:23
Amikor Bodár felhívta, hogy mit szól, hogy maki képviseli a fasisztákat és kommunistákat, szinte hallani lehetett, hogy berottyant a gatyába, mielőtt letette a telefont.
Osztap Bender
2022. február 20. 16:15
azt szokták mondani: piásan és fáradtan ne beszéljünk” És pont ez mondja! Szegény bagoly mit mondjon most már a verébnek, a fejméret ügyében?
olajfa1
2022. február 20. 15:36
Húúú! baxátok meg! Ha Havas "tanár úr" is tud nektek "tanácsot adni"... AKKOR NAGYON LENT VAN A SZINTETEK Makizay meg reggel éjjel meg este hazudozó!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!