A Mandinert elutasítja, mert „nem politizál”, de Márki-Zay Péterrel közös fotón pózol Hodász András

2022. január 30. 17:26

A katolikus pap nemrég abban is bizonytalan volt, hogy létezik-e meleglobbi.

2022. január 30. 17:26
null

Ma a családunk a Szent Mihály-plébániatemplomi misén vett részt, ugyanis nagy tisztelője vagyok Hodász András atyának. Értékes gondolatait hallhattuk arról, hogy mit is jelent szeretni. Hogy a szeretet erő, s nem gyengeség” – számolt be közösségi oldalán Márki-Zay Péter, aki mellékelt is egy fotót, amin Hodász atya – aki nemrég úgy nyilatkozott, nem tudja, hogy létezik-e meleglobbi – a miniszterelnök-jelölt családjával pózol a kampány közepén.

Ez azért is érdekes, mert a katolikus pap azzal az indokkal utasította el a Mandiner vitainterjú-kérelmét, hogy nem akar politizálni.

A bejegyzés további részében Márki-Zay további bibliai hasonlatokat hoz – emlékezetes, a miniszterelnök-jelölt Londonban vallásos élményként írta le Péterfi Judit és Simon András csatlakozását a kampányhoz, és önmagát implicite a magyar ellenzék Messiásának aposztrofálta –, majd így zárja a posztot: „Amikor elfogynak az érvek, jön a személyeskedés. Ne engedjünk ennek! A szeretet nem behódol, nem is dominál, hanem egyenrangúnak tartja a másik embert. Mi, keresztény emberek a vitában is tiszteljük a másik embert!”

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda
2022. február 01. 11:00
Emlékeztek Szakcsi Lakatosra? Tavaly nem fogadta el a Józsefváros Díszpolgára címet, mert nem politizál. Most meg vidáman elkalimpálta a Piros volt a paradicsom nem sárgát :)
Digitalista
2022. január 31. 19:37
Márki-Zay közölte: Orbán ellen, akár az ördöggel is! Majd lefotóztatta magát Hodásszal! Ha a Mandiner a tömjénfüst, amitől retteg a Hodász, akkor kezd összeállni a kép!
Leskelődő
2022. január 31. 12:16
.
Wadaderika
2022. január 31. 11:42
Engem is tisztelsz? Azért nevezel gombának? Vagy én nem vagyok "embertársad", mert jobban bűzlik a szeretet mannád mint a trágya és nem kérem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!