Hollik: A gyermekvédelmi népszavazás „megelőző csapást” jelenthet a genderideológiára

2022. január 26. 11:34

A politikus elmondta: Európában Magyarország lesz az első, ahol a gyermekvédelem kérdésében népszavazáson kérdezik az emberek véleményét.

2022. január 26. 11:34
null

A gyermekek védelme nemzeti sorskérdés, az áprilisi népszavazás célja pedig az, hogy konszenzust teremtsen ebben a kérdésben – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán egy budapesti gyermekvédelmi konferencián. Hollik István A gyermek nem játék! című rendezvényen kiemelte:

Európában Magyarország lesz az első, ahol a gyermekvédelem kérdésében népszavazáson kérdezik az emberek véleményét,

ez pedig „megelőző csapást” jelenthet a gender-ideológiával szemben.    

A rendszert finomítani és erősíteni kell

Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára előadásában bemutatta, hogy az elmúlt években bevezetett jogszabályok és törvények segítségével a kormány hogyan javította a gyermekvédelem intézményét. „Ezt a rendszert azonban folyamatosan finomítani és erősíteni kell, amihez útmutatást adhat az áprilisi népszavazás” – mondta.

(MTI)

Fotó: Trenka Attila

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2022. január 26. 14:44
A genderisták kikezdik a testet, hogy elrabolják a lelket is. Úgy tesznek, mintha a szex semmit se jelentene, miközben önazonosságunk legbiztosabb jele, hogy kit szeretünk. Időnként meg-megkísérlem, hogy a fő propagandista Netflixen felfedezzem a pozitívat és a biztatót a ződglobsi életérzésben. Ám még ha az időnként bántóan genderkiskáté-illusztrációnak tűnő karakterek közül átmenetileg boldognak is tűnik valamelyik, arról hamar kiderül, hogy tévedett.
llnnhegyi
2022. január 26. 13:28
Bizony bizony! Mint a kanadai zöld állatvédők! Bunkosbottal, baseball ütővel verik agyon a bébi fókákat! GENDER, kaput!!
Aegopolis.
2022. január 26. 12:49
Hollik Pista hátha egyszer azt is elmagyarázza majd a jól megvédett gyerekeinknek, miért lettek gatyáig eladósodva kínaiaknak kínaiak által épített vasút és egyetem miatt. Azt majd fizetheti buzi és nembuzi egyformán, demokratikusan.
csjanos
2022. január 26. 12:45
.....nyugtával dicsérjük a napot...HAJRÁ MAGYAROK
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!