Pócs János Hadházynak: Békességet és szeretetet kívánok neki is, legalább ilyenkor karácsonykor

2021. december 27. 11:20

A fideszes politikus közösségi oldalán válaszolt Hadházy Ákosnak.

2021. december 27. 11:20
null

Hadházy Ákos hétfő reggeli Facebook-bejegyzésében ment neki Pócs János fideszes képviselőnek, aki több mint tízezer doboz süteményt ajánlott fel a Jászsági Népkonyha számára. Hadházynak nem tetszett, hogy a dobozon szerepelt a felajánló arcképe is, bejegyzésében azt írta: „A propaganda legalja, amikor a legszegényebbek nyomorát használja ki valaki önreklámra.”  

Pócs János szintén Facebook-oldalán reagált Hadházy Ákos posztjára, ő így fogalmazott:

„Karácsony alkalmával 10.500 db. süteményt ajánlottam fel a Jászsági Népkonyha szolgáltatás igénybevevőinek. 
Büszke vagyok arra, hogy mi adunk az embereknek és nem elveszünk, mint ahogy azt korábban a baloldal tette. 
Persze tudom Hadházy Ákos ezt nem értheti. Ettől függetlenül békességet és szeretetet kívánok neki is, legalább ilyenkor Karácsonykor.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2021. december 27. 20:04
Adhatna ő is,csak nem teszi. Hogy is ne,még a végén rászoknak a beteg gyerekek ,és a csövesek. A nagyeszü tesótól tanulta a szakmát.
Sulammit
2021. december 27. 15:14
Érdekes, hogy amikor Dobrev állt ki a kamerák elé a 20 db. maszkjával és a pár darab müzliszeletével, akkor nem volt ilyen finnyás ez a lóházi.
laborka
2021. december 27. 13:21
Kedves Pócs Képviselő Úr! A történetben nem az a probléma, hogy x db süteményt ajánlottál fel. De, ahogy azt tetted, az édesség tálalása az UNDORÍTÓ! Hiába teszed fel az erősen megkopott lemezt: "Büszke vagyok arra, hogy mi adunk az embereknek és nem elveszünk, mint ahogy azt korábban a baloldal tette" erre nem fogok lelkesen ugrálni és neked tapsolni. Én jobban szeretném, ha ezek után inkább az ellenzéki összefogást erősítenéd hasonló "önzetlen" megnyilvánulásaiddal, mint a kormánypártokat gyengíted.
DFK
2021. december 27. 13:06
Faszszopó baloldal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!