Elindult Bayer Zsolt videóblogja

2021. december 20. 14:36

Matteo Salviniről is beszél Bayer Zsolt legújabb videóblogjában, amit a Mediaworks Hírcentrum indított.

2021. december 20. 14:36
null

Matteo Salvinit, az egykori olasz belügyminisztert jogalap nélkül perbe fogták és börtönnel fenyegetik, mert megtiltotta, hogy az egyik migránsokat szállító hajó kikössön Lampedusa partjainál. A volt dán belügyminiszter 60 napra börtönbe vonul, mert állítólag szétválasztott migráns családokat. Olyanokat, ahol a feleség 13-15 éves gyereklány. Az ilyen házasságokat az európai törvények is tiltják, tehát úgy járt el, ahogy azt a törvények és normalitás diktálja – erről beszél Bayer Zsolt új videóblogjában.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julius68
2021. december 21. 19:20
Én nem is tudtam hogy Norvégiában engedélyezik a gyereklány házasságokat!
Areményhal
2021. december 21. 10:40
Hajrá,Zsóti !! Ahogy nézem, több ellenzéki figyel mint kormánypárti, ez is valami. Gratula!!
Vidéki55
2021. december 21. 09:43
Hurrá megint egy élménnyel gazdagabbak lettünk így karácsony előtt olvasván a hozzászólásokat de miért és meddig tart Van valakinek itt igaza Szerintem a rendszer váltáskor nem jött létre egy Zsinor mérték amelyhez a társadalom tudott volna igazodni hanem a LOPÁS VAGYON SZERZÉS
vajda
2021. december 21. 06:38
Ez év augusztusának elején CsCs (csüngőhasú csutkány) kormányhatározatban rögzítette, hogy a Norvég Királyság 77 milliárd forinttal tartozik Magyarországnak a Norvég alap támogatásának meg nem fizetése miatt. A határozat felhívta Varga Judit igazságügyi minisztert, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel együttműködve tájékoztassa az Európai Unió intézményeit Norvégia magatartásáról, valamint vizsgálja meg, miként lehet Magyarország igényét a Norvég Alapból járó támogatások kapcsán jogi és egyéb úton érvényesíteni. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter, valamint Varga Mihály pénzügyminiszter pedig azt a feladatot kapták, hogy vizsgálják felül a Magyarország és Norvégia közötti gazdasági kapcsolatokat. Történt-e valami azóta? Teljesítették-e a miniszter hölgyek és urak a feladataikat? Fizetett-e már a Norvég Királyság? Mikor, és kitől kapunk erről tájékoztatást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!