Rúzsa Magdi: A család pont arról szól, hogy sosem vagy egyedül a világban

2021. november 04. 16:01

Mikor döntötte el az énekes, hogy édesanya szeretne lenni? Hogyan viselik a babákkal a koncertezést? Az énekes anyaságról, családról, és legfőbb támaszairól is mesél a Családvarázs negyedik évadában.

2021. november 04. 16:01
null

Én szerettem volna nagy családot. Én is nagy családból jövök. Egy bátyám és egy nővérem van, és amikor valaki kimondja azt, hogy család, én azt látom, hogy mi olyan igazi, ízig-vérig testvérek vagyunk, akik mindent megélnek. Ez nem is összetartozás. Ez ennél sokkal több” – vallja őszintén Rúzsa Magdi a Családvarázs negyedik évadának vendégeként.

Mint az énekes fogalmaz, szerinte

a család az igazából pont arról szól, hogy sosem vagy egyedül a világban. Hogy amikor a leginkább azt érzed, hogy magányos vagy, akkor is mindig ott van valaki.”

Mikor döntötte el az énekes, hogy édesanya szeretne lenni? Hogyan viselik a babákkal a koncertezést? Az alábbi videóból kiderül!

 

Nyitókép: YouTube

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pipas 3
2021. november 05. 09:37
Szerencsére vannak még sokan akik így gondolkodnak mint Magdi, Áldott életet kívánok neked és a családodnak!
Rugán
2021. november 04. 20:35
A balosoknak nagy nemzetközi családjuk van, mégis mindegyikük egyedül van!
Ninini
2021. november 04. 17:32
Igazi NŐ vagy Magdi. Az a fajta, aki a család ragasztója.
Dr. Greta Grünberg
2021. november 04. 17:08
A szülő egyes cisznőket fel kell szabdítani a fallikus rabiga és a patriarchofeudalizmus gyötrő igája alól, hosszú távon pedig a mesterséges méh felé kell törekedni, amivel az LMBTQI személyek is végre megkaphatják alkotmányos reprodukciós jogaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!