Zsigó Róbert: Hiába zsarolnak bennünket, nem engedjük be az LMBTQ-aktivistákat az óvodákba

2021. október 07. 10:21

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a kormány minden csatát vállal a magyar gyermekek védelmében.

2021. október 07. 10:21
null

„A balliberálisok és Brüsszel – egyre több eszközzel – arra akarják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében” – mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára csütörtökön a kormány Facebook-oldalán megosztott videóban.

Zsigó Róbert hangsúlyozta, a politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel már pénzügyileg is zsarolja Magyarországot: visszatartja a hazánknak járó pénzeket.

„Hiába fenyegetnek, hiába zsarolnak bennünket, nem engedjük be az LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba” – emelte ki az államtitkár.

A magyarok 97 százaléka a kormány mellett áll ebben a kérdésben

Hozzátette, a kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyerekekre irányuló egyre agresszívebb szexuális propagandát, és ebben a nemzeti konzultáció is segíti, hiszen a válaszadók 97 százaléka egyetértett a kormánnyal ebben.

„A kormány ennek megfelelően minden vitát vállal a törvényről. Arról a törvényről, ami nem szól másról, minthogy tilos a gyermekekre irányuló szexuális propaganda az óvodákban, az iskolákban és a médiában” – jelentette ki a politikus.

Zsigó Róbert úgy folytatta, a kormány tervei szerint Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak erről. „Addig is minden csatát vállalunk a magyar gyermekek védelmében” – fogalmazott az államtitkár.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2021. október 07. 13:54
,,Buzik nyüzsögnek a szülőotthonok körül.. .” - gagyogja. Mennyit keres ez a farok? Havi 1,5-2 misi, plussz az apró.. . Nem sok, de egye fene, jelentkezem államtitkának, mert megéri: egy ország pofájába röhögve hazudni nem kis élvezet lehet. Annyi ötletem van.. .
Macskakalapban2
2021. október 07. 12:01
Ködszurkálás látszat problémával szemben, addig is gallyra megy a magyar társadalom lelkileg.
olajfa1
2021. október 07. 11:36
MINDENKI A SAJÁT HÁZATÁJÉKÁN SEPREGESSEN!!!!!!!!! Mi nem szólunk bele hogy kik hogyan nevelik a SAJÁT!!! gyereküket!... De a kölcsönösség alapján... MI IS MEGKÖVETELJÜK HOGY MÁSOK SE SZÓLHASSANAK BELE HOGY MI HOGYAN NEVELJÜK A SAJÁT GYEREKEINKET!!!!!! Mindenki a saját gyerekét nevelje!!!! NEM JÖHET VISSZA A KOMMUNISTA NEVELTETÉS SEMMILYEN FORMÁJA SEM!!!!!
makapaka2
2021. október 07. 11:21
Köszönet érte!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!