Kigyulladt egy raktárépület a X. kerületben

2021. október 30. 07:34

Körbehatárolták a tüzet a tűzoltók Budapesten, a X. kerületi Csillagvirág utcában, ahol egy kétszintes, újépítésű raktár- és irodaépület gyulladt ki hajnalban – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombat kora reggel az MTI-vel.

2021. október 30. 07:34
null

Kisdi Máté elmondta, hogy sikerült megmenteni a lángoktól a raktár és irodaházzal egybeépített, mintegy kétezer négyzetméteres épületet.

A katasztrófavédelem korábbi közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, húsz járművel érkeztek a helyszínre.

A konyhai és fürdőszobai eszközöket tároló, 1600 négyzetméteres épület hátsó részén jelentős mennyiségben fa raklapok vannak, valamint teherautó is áll a területen, ahová még nem terjedtek el a lángok. Az egységek a terület négy sarkán magasból mentő speciális járművet is telepítenek az oltási munkálatokhoz.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!