Láng Zsoltot újraválasztották a Fidesz budapesti elnökének

2021. október 19. 20:39

Tisztújító ülése volt a Fidesz budapesti elnökségének.

2021. október 19. 20:39
null

A Fidesz Budapest a Facebook-oldalán adta hírül a tisztújító ülés eredményét. A posztból kiderül, hogy újraválasztották Láng Zsoltot a Fidesz budapesti elnökének, illetve az elnökség tagja lett Böröcz László, Dódity Gabriella, Fónagy János, Kocsis Máté  és Szentgyörgyvölgyi Péter.

A párt budapesti irodája a posztban elmondta, hogy a munkája az új elnökségnek az, hogy megerősítse a Fidesz budapesti politikáját, a pártépítéshez és a jövő évi országgyűlési választásokra való felkészüléshez.

Nyitókép: Fidesz Budapest

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. október 20. 08:54
Ez olyan poszt lehet, mint az EP képviselői, büntetés.
vajda
2021. október 20. 04:12
Nekem erről a jiddis fehérjehalmazról mindig egy dolog jut eszembe: az Időfutár című szenzációs ifjúsági rádiójáték-sorozat. Az Időfutár című rádiójátékot 2012 áprilisában kezdte el játszani a Kossuth Rádió minden hétköznap este. A hatalmas hallgatottságot elért rádiójáték három évadból, egy évad 70 kb. 10 perces részből áll. A bemutató óta már másodszor sugárzott ismétlést 2015-ben az első rész végénél félbeszakították. Hogy miért? A rádiójáték készítésekor a gonoszok főhadiszállása egy akkoriban üres budai telken volt. Az ismétléskor azonban a telken már Láng Zsolt borzalmasan ronda villája állt, így a sorozat ismétlését indoklás nélkül letiltották. Ahogy Páva Zsolt volt pécsi fideszes polgármester is letiltotta a Felszállott a páva című dalt. https://24.hu/belfold/2015/03/03/radiojatek-fogonosza-lett-a-ii-keruleti-polgarmester/
Lauder Stenonis..
2021. október 20. 00:08
Vesztes csapaton ne változtass :))) Ceterum autem censeo 0rbán Viktor hazaáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!