Alföldi Róbert, Elek István és Jordán Tamás szólít fel az előválasztásra Karácsony videójában

2021. szeptember 07. 11:20

Legyen Magyarországnak végre olyan miniszterelnöke, aki a többség, a 99% jólétét szolgálja – írta Karácsony Gergely új kampányvideója mellé.

2021. szeptember 07. 11:20
null

„Olyan Magyarországot fogunk építeni, amelynek sikere az emberek sikerén alapszik. Legyen Magyarországnak végre olyan miniszterelnöke, aki a többség, a 99% jólétét szolgálja. Teremtsünk egy olyan országot, ahol az állam az oktatásba, az egészségügybe, a lakhatásba, a bérekbe, a nyugdíjba fektet be, nem a kiváltságos keveseket gazdagítja. Ehhez kormányváltásra, a kormányváltáshoz pedig előválasztásra van szükség” – írja Karácsony Gergely új kampányvideója felvezető szövegében, melyet a Facebookon tett közzé. Az elmúlt napokban két további kampányvideó is kikerült, melyek Karácsony Gergely illetve az előválasztás mellett buzdítanak. 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tand
2021. szeptember 08. 07:56
És egy ráadás. Azt szeretném kérdezni Osvárt mű-vész-nőtől, viccel vagy színészkedik, amikor karácsony gergőre gondol mint kulturált jelöltre?
Tand
2021. szeptember 08. 07:53
"A 2002-ben hatalomra kerülő baloldali kormányok legfőbb törekvése a nemzetközi tőkés érdekek maradéktalan kiszolgálása volt, ezért felgyorsították azt a privatizációt, ami már a korábbi, 1994-98 közötti baloldali Horn-kormányt is jellemezte. A 2002 ÉS 2010 KÖZÖTTI BALLIBERÁLIS KORMÁNYZÁS ALATT A MAGYAR NEMZETI VAGYONKEZELŐ KIMUTATÁSA SZERINT KÖZEL 190 CÉGET PRIVATIZÁLTAK A NEMZETI VAGYONBÓL A MEDGYESSY-GYURCSÁNY-BAJNAI KORMÁNYOK, AMELYBŐL CSUPÁN 756 MILLIÁRD FORINT FOLYT BE A KÖLTSÉGVETÉSBE, MIKÖZBEN ÓRIÁSI MARADT AZ ÁLLAMHÁZTARTÁS HIÁNYA – rendre meghaladta a 3 százalékot, 2006-ban például 9,3 százalék volt –, illetve nőtt az államadósság is ezekben az években." https://www.elemi.hu/igy-arusitotta-ki-a-nemzet-vagyonat-gyurcsany-ferenc/
Kristály
2021. szeptember 08. 07:39
Gyurcsány idejében majdnem éhen dölött a szinházotok, azt sírod vissza ??????
amca
2021. szeptember 07. 23:02
Ami kimaradt: ne legyen Budzyik ! Mint Roberta. ne legyen megélhetési bűnöző. Mint Elek. N elegyen Jordán pozitív. Mint Jordán. Minden antiszemétizmus,rasszizmus ,és előítélet nélkül. A proli ,az proli. Szeretne proletár lenni. A csoró az csoró. Szeretne milliomos lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!