Betörtek Pócs János házába, bántalmazták a lányát és vendégeit

2021. augusztus 17. 14:13

A konfrontáció részletei a rendőrségnél lévő videófelvételen láthatók.

2021. augusztus 17. 14:13
null

A fideszes országgyűlési képviselő Facebook-oldalán számolt be az esetről, amely szombat éjjel történt. Mialatt otthona udvarában 15 fiatal zártkörű rendezvényt tartott, három személy behatolt a helyszínre és bántalmazták a lányát és a rendezvény résztvevőit.

A képviselő erről egy videofelvételt is közzétett és megköszönte a rendőrség gyors beavatkozását. A bejegyzés végén viszont hozzátette, hogy 

Továbbra is fenntartom, hogy a romák többsége tisztességes, dolgos ember, akiket nem lehet a csoportosan elkövetett garázdaság ügyében indított eljárás elkövetőivel (F. János, F. Anita, ifj. Sz. Zsolt) egy lapon kezelni. 

A képviselő által közzétett videó tanúsága szerint az elkövetők verekedtek, felborították az asztalokat és üvegeket törtek szét, amivel – a bemutatott orvosi jelentés szerint – arc-, mellkas- és koponyazúzódást is okoztak.

Pócs János szerint az elkövetők a rendőrségen azt állították, cigányságuk miatt nem engedték be őket a rendezvényre, ami eleve zártkörű volt. A képviselő szerint ez nem igaz, az ünneplők ennek ellenére „tisztelettel vendégül látták őket egy pohár italra” és csak ezután kérték őket, hogy távozzanak.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 251 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyikó István
2021. augusztus 22. 12:13
De ha,a Betyársereg se,akkor mégis ki/kik?....
BlancoAgilon38
2021. augusztus 20. 18:09
Továbbra is fenntartom, hogy a romák többsége tisztességes, dolgos ember... 'pádfasza. Az.
bpe
2021. augusztus 19. 14:45
no, kedves, otthon önfeledten szórakozó fiatalok, máskor inkább a vendégüllátós ital közben tessetek kihívni a yardot, ha ilyen barátságos arcú, bármilyen etnikumú emberek lepnek meg benneteket éjjel h2-kor!
geyza1947
2021. augusztus 18. 18:31
Nos Pócs egy ritka állatfaj a fideszen belül, ezt tudjuk ! Ki van tömve lopott pénzzel mint a teve puppal, és nyilván sok embert irritál ö maga az "ember". Eleve nem semmi, hogy a birtokán a kölkei 30 fős bulit tudnak rendezni, pia, kaja minden játszik, nem csodálkozom , hogy a szegényed meberekt ez nagyon irritálja. Ütni-vágni az ilyen felkapaszkodott senkiket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!