Távozik a HírTV-től Földi-Kovács Andrea

2021. július 05. 13:43

„Hálás vagyok a kollégáimnak és a nézőknek, hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint 15 évig volt életem része a HírTV” – írta a műsorvezető.

2021. július 05. 13:43
null

A HírTV hétfő délben közleményben tudatta, írja az Index, hogy a műsorvezető távozik a csatornától. Földi-Kovács Andrea július 16-án látható utoljára a képernyőn. Földi-Kovács 2005-ben kezdett el dolgozni a HírTV-nél, majd 2015-ben, a G-nap után (Simicska Lajos és Orbán Viktor konfliktusa miatt) , „lelkiismereti okok” miatt távozott a csatornától, írják. Hozzátették: előbb a közmédiában, majd az Echo TV-ben dolgozott. Innen igazolt újra a HírTV-hez 2018-ban, ahol a Magyarország Élőben című közéleti műsort vezette.

A távozását bejelentő közleményben a csatornának úgy nyilatkozott: „Hálás vagyok a kollégáimnak és a nézőknek, hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal több mint 15 évig volt életem része a HírTV. Itt kezdtem a pályafutásomat és

amely a modern hírtelevíziózáshoz szükséges. Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat az irányomban, de hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy a jövőben másfajta szakmai feladatokkal és kihívásokkal szeretnék foglalkozni.”

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dobóka
2021. július 07. 17:04
Megköszönöm a sok különleges percet amit műsorait nézve átéltem. Jó egészséget,sok munkakedvet-erőt és valós sikereket kívánok, szívből. Isten kísérje útján.
Reszelő Aladár
2021. július 06. 18:20
Biztosan látjuk még, ha tippelnem kell, akkor valahol a kormányzati kommunikáció környékén. Aki pedig Kálmán Olgával hasonlítaná össze, nos Andrea sosem állított magáról, hogy független lenne. Mindig kiállt a világnézete mellett és sosem rejtette véka alá partszimpátiáját. Kálmán Olga önbevallása szerint mindig is független volt, azt egyszercsak a DK politikusa lett. Ne legyen kétség, ha egyszer kiszáll a politikából, akkor másnap megint független újságíró lesz.
cutcopy
2021. július 06. 18:10
"A HírTV hétfő délben közleményben tudatta, írja az Index" És ehhez mink az index, csak velük közölték..?
syphax
2021. július 06. 15:15
P.s.: El tudnám képzelni Földi-Kovács Andreá-t mondjuk a KÜLÜGYMINISZTER ELSŐ HELYETTESKÉNT. VAGY TESZEM AZT MAGYARORSZÁG NAGYKÖVETEKÉNT NÉMETORSZÁGBAN. NETÁN A BRÜSSZELI FIDESZ-KDNP KÉPVISELŐCSOPORT VEZETŐJEKÉNT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!