Szabó Tímea: Németország Orbán leváltását várja!

2021. június 30. 08:26

A politikusnő szerint a németeknek nem olyan vezető kell Magyarországra, mint Orbán Viktor, hanem mint Karácsony Gergely.

2021. június 30. 08:26
null

Szabó Tímea szerda reggel egy Facebook-bejegyzésében hasonlította össze Orbán Viktort Karácsony Gergellyel. Ebben a miniszterelnököt egy „kínosan egyedül toporgó, zakóját összevissza húzogató” kormányfőnek jellemezte, míg a főpolgármestert egy az „európai diskurzusokban folyamatosan pozitív példaként említett” miniszterelnök-jelöltnek.

A bejegyzésben kitér azonban arra is, hogy szerinte milyen vezetőt akar Magyarországra Németország. Mint írja: „Egyre markánsabban látszik, hogy Magyarország legfontosabb szövetségese,

Ezt azzal igyekszik alátámasztani a politikus, hogy Karácsony Gergely neve is elhangzott a német kancellárjelöltek vitájában.

Szabó megjegyzi még, hogy Orbán Viktor az „EU és értékei elleni frontális támadásai miatt” elszigetelődött Európában. Zárásképpen hozzáteszi:

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 344 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2021. július 14. 00:02
Egyetértek. Pont jó lesz nekik.
kalhana
2021. július 02. 00:38
Németország Orbán leváltását akarja. Igen. Kit tartanak alkalmas vezetőnek? Szálasi Ferencet.
kálmi
2021. július 01. 19:20
Ennél már semmi nincs árulkodóbb, ez a nő és az ellenzéki társai nem Magyarországnak, hanem a németeknek, és a nyugatiaknak azaz idegeneknek akarnak választani miniszterelnököt.. Ehhez nem kell nagy fantázia belátni, hogy már leplezetlenül el akarják adni gyarmatként az országot. Ezt azért nagyon nem ártana tudatni a szavazóikkal!!!
BobbyBacsi
2021. július 01. 16:41
1. O.V nincs egyedül!Ha más nem is ,olyan szavazóbázis áll mögötte amiről te még csak nem is álmodhatsz! 2. Emlékszem én amikor Brüsszelben bekussoltatták a Vezéreteket,hogy ne ott ossza az észt, előbb a hazai pályát rakja rendbe.Na AZ kínos és szégyen teljes volt az egész Nemzetre nézve kisanyám..függetlenül ki melyik pártal szimpatizál úgy hogy kuss!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!