Csak egyet tudunk üzenni a baloldalnak és a nyílt társadalom híveinek

2021. június 11. 15:40

A nyílt társadalom hálózata szerint a pedofilellenes javaslat sérti a gyerekjogokat.

2021. június 11. 15:40
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

„Az Alapjogokért Központ kiemelten fontosnak tartja a gyermekek védelmét, ezért üdvözli az Országgyűlés előtt lévő pedofilellenes törvényjavaslatot, valamint azt a módosítást is, mely megóvja a kiskorúakat az agresszív homoszexuális- és genderpropagandától. A gyermeknek alkotmányos joga van a megfelelő testi, szellemi, erkölcsi fejlődéshez és nemi önazonossághoz, ezért is megdöbbentő az a merészség, mellyel a baloldal, a nyílt társadalom hálózatának hazai nyerészkedői a minap nekitámadtak az indítványnak, arra hivatkozva, hogy az sérti a gyermekjogokat.

A pedofil hajlam egyike a legundorítóbb és legvisszataszítóbb szexuális vágyaknak, ezért a kiskorúak sérelmére elkövetett pedofil bűncselekményeket méltán övezi társadalmi megvetés. A büntetőjognak ezen a területen ugyanakkor mindig van hova szigorodnia, különös tekintettel a pedofília virtuális térben való megjelenésére, az internetes pedofilhálózatok terjedésére, a gyermekpornográfiára. Minden, ezen cselekményeket még inkább kriminalizáló jogszabály-javaslatot csak üdvözölni lehet, nem csak az elkövető és elkövetés erősebb megbélyegzése miatt, de azért is, mert a gyermekeink fizikai és mentális épségéről van szó.

Sajnos azonban az is tény, hogy Nyugat-Európában évtizedek óta zajlik a pedofilok iránti »érzékenyítés«, a pedofília relativizálása, a bűn bagatellizálása. Csakúgy, mint más, korábban nem elfogadottnak tekintett szexuális irányultságok esetén, itt is elkezdték a pedofilokat egyféle »áldozatként« bemutatni, akik maguk is szenvednek vágyaiktól, és akik nem büntetést érdemelnek, hanem segítségre van szükségük, hiszen szexuális irányultságuk »csak egy a sok közül«. A nemzetközi politikai korrektség egy új műszót is kreált a bűnözők egyik legalantasabbjaira: Minor Attracted Person (MAP), azaz »kiskorúak iránt vonzalmat érző személy«. Az elmúlt évek során a »trendet« elkezdte követni a magyarországi balliberális sajtó is, számtalan cikk jelent meg a Magyar Narancsban, a Népszabadságban vagy a HVG-ben, melyek igyekeztek bemutatni, hogy »a pedofil is ember«.”

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsaturnuzs
2021. június 12. 08:49
Ach, mennyi pedofób náci lendíti itt a karját gyűlölködve! Ti mind ki akarjátok rekeszteni a gyermekszerető polgártársainkat, pedig ők nem tehetnek arról, hogy ilyennek születtek. Ők is megértésre és szeretetre vágynak, nekik is joguk van az emberhez méltó nemi életre. Most csak megaláztatásban és meghurcoltatásban van részük. (Megpróbáltam ráhangolódni a támogatóik stílusára, de azt hiszem, még gyakorolnom kellene.)
csuszka
2021. június 11. 23:07
Csak egyet tudok üzenni az Alapjogokért Központnak: hagyjátok abba! Biztos, hogy aljasságban akarjátok felülmúlni az ellenzéket? Elég nehéz lesz, de ha így folytatjátok, akkor akár sikerülhet.
Akitlosz
2021. június 11. 19:41
"a pedofilellenes javaslat sérti a gyerekjogokat." Ha ezt kabaréban mondaná egy humorista, akkor nevetne rajta a közönség.
Galerida
2021. június 11. 18:48
Bármire képesek a friss húsért, még jó embert játszani is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!