Nem mered idézni a mondatomat, amire utalsz, ugye, Galsai csicska?

2021. május 06. 15:17

Apád szégyellne, ha látná, mit művelsz.

2021. május 06. 15:17
Vágó István

„Ki hazudik bele a nép képébe, te apaszomorító? Nem mered idézni a mondatomat, amire utalsz, ugye, Galsai csicska?

Hát ezt írtam: »a 27-ből 26 EU-tagállam, NEM OLT kínaival«. Vagy te másként tudod? Hol itt a hazugság? https://www.facebook.com/VagoIstvan/posts/10223043651498591

Merkelre hivatkozol, aki azt nyilatkozta: »Németországnak és Kínának az Egészségügyi Világszervezet (WHO) révén kölcsönösen el kell ismernie az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen használt oltóanyagokat«. El kell, igen. A WHO egyelőre bizonytalan, és addig nem oltanak a németek sem.

Ha pedig majd az Európai Gyógyszerügynökség is elismeri a kínai vakcinát, senkinek nem lesz kifogása ellene - nekem sem.

Hogy kettőnk közül ki a sunyi, azt majd az olvasók megítélik.

És még valami. Ha a bizonyítottan hatásos és biztonságos oltóanyagot pártolja valaki, az nem »oltásellenesség«. De ezt te nem akarod megérteni, Dani, mert a parancs az, hogy ilyen hülyeségeket írogass.

Na, ez a csicska definíciója az újságírásban.

Apád szégyellne, ha látná, mit művelsz.”

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
táltos
2021. május 07. 21:39
"Nem mered idézni a mondatomat, amire utalsz, ugye, Galsai csicska?" Hát ez eléggé ci...nytempó!
Box Hill
2021. május 07. 18:45
"Hát ezt írtam: a 27-ből 26 EU-tagállam, NEM OLT kínaival" Más szóval az a 26 EU-s állam hagyta állampolgárait belehalni a Covidba. Remek tanácsaid vannak.
öszödibeszéd
2021. május 07. 14:29
Vágó, mi a francot képzelsz te magadról, hogy eldöntsd, melyik oltóanyag biztonságos, melyik nem. Az EMA nem vizsgálta ezt a készítményt, de ez nem jelenti azt, hogy a vakcina nem biztonságos. Sőt. Az uniós vakcinabeszerzés és -ellenőrzés amúgyis botrányos. Ha megengeded, mi a szakemberek (virológusok, immunológusok) véleményére adunk, nem a tiédre.
Secerror
2021. május 07. 13:56
Pistukám, a kvízporszem, ismét kínai antineuralgikát szedett be. Pistukám anyu jobban is figyelhetne pár(iá)jára, mert a korfüggetlen újbolsevik elhülyülés Pistukám idő előtti eldobrevkálRÁKosodását okozza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!