Jakab Demeter Mártáról: Kicsit olyan ő, mint én

2021. április 29. 12:15

A Jobbik elnöke támogatásáról biztosította a Budapest 6-os körzetében rendezett előválasztáson induló LMP-s politikust.

2021. április 29. 12:15
null

Jakab Péter is biztosította támogatásáról az LMP-s Demeter Mártát, aki a budapesti VIII. és a IX. kerület egy részét lefedő Budapest 6-os számú egyéni választókerületben indul az őszi ellenzéki előválasztáson.

A jelenleg országgyűlési képviselőként tevékenykedő Demeter megfizethető lakbért, tisztességes béreket és a helyiek számára is hasznos beruházásokat ígér.

Kicsit olyan ő, mint én. Az országért képes ezer kompromisszumot is megkötni, a hatalommal azonban soha nem köt alkut. A kormányváltáshoz és az ország rendbe tételéhez szükség van rá” – mondta a politikusról Jakab Péter, egy saját közösségi oldalán közzétett videóban.

A választókerületben nagy verseny várható az ellenzéki pártok jelöltjei között, indul ugyanis a DK színeiben Manhalter Dániel kommunikációs szakember, Jámbor András, valamint a Momentum és a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatását is élvező Csordás Anett is.

Nem ez az első jele a Jobbik és a zöld párt koordinációjának: a belvárosban induló Csárdi Antalt is támogatják Jakabék, az LMP pedig a jobbikos Szilágyi György mögé állt be a Rákosmentét lefedő 14. számú választókerületben.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. április 29. 16:18
2 szőke cica, Petike?!
Sulammit
2021. április 29. 15:16
Márta, már 2018-ban is amikor az lmp-be kerültél azt mondtad, hogy ti az lmp egyedül győzni fogtok, le fogjátok váltani a kormányt. Na most megint együtt vagy az mszp-vel, ahonnan kiléptél, és mindannyian jákobbal együtt Gyurcsány zsebéből kandikáltok ki. Jó kis kompromisszum, gratulálok.
2xli
2021. április 29. 15:01
Ballyobbik és LMP együtt?
ujujuj
2021. április 29. 14:47
Nem olyan, kicsit sem. Demeter Mártát szigorúan konszenzuális alapon meghívnám a falunapon egy unikumra, de jákobot csak megdobálnám papírgalacsinnal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!