Törőcsik Mari üzent a kórházból

2021. március 26. 08:15

A színésznő Jordán Tamáson keresztül juttatta el üzenetét a külvilághoz.

2021. március 26. 08:15
null

Mint korábban arról beszámoltunk a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas érdemes és kiváló művész Törőcsik Mari tüdőgyulladással kórházba került.

A színésznőt egy hete egyik jó barátja, Jordán Tamás látogattat meg – írta meg a Bors. A látogatás csak pár percig tartott, de Jordán elmondta, hogy egyáltalán nem volt búcsúzkodó hangulat. A színész a Borsnak azt nyilatkozta, hogy: „Jó volt látni Marit, s hála Istennek semmilyen komolyabb változás nem tapasztaltam rajta az elmúlt évekhez képest. Őt eddig is rendszeresen bevitték a kórházba, - most egyébként azért, mert köhögött - és biztos, ami biztos, megfigyelés alatt tartják”.

Hozzátette, hogy Törőcsik szemében „szemében még mindig ott van az a hihetetlen élni akarás”. A színésznő Jordánon keresztül azt üzeni, hogy „csókoltat mindenkit”.

Kép forrása: Kallos Bea / MTI

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2021. március 27. 12:46
SZIVBÉLI JOBBULÁST KIVÁNOK ! Bár egy kicsit túlértékelt szinésznónek gondolom.
2021. március 26. 20:05
Gyógyulást kívánok a művésznőnek, aki annyi sok élményt adott nekünk.
delphinus
2021. március 26. 15:32
A sírból is üzenni fog , nem maradhatunk tájékoztatások nélkül.
Ninini
2021. március 26. 15:27
Jobbulást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!