Konoknak tele van a töke a belpesti értelmiséggel, Csintalan a cigiért aggódik

2021. március 05. 16:05

A történész nem zsidózott, hiszen „a belpesti értelmiségi az belpesti értelmiségi”.

2021. március 05. 16:05
null

A csütörtöki, újabb korlátozó intézkedések bejelentése után összeült a Kötöttfogás gárdája. A műsorban ezúttal Dévényi István műsorvezetése mellett Konok Péter, Csintalan Sándor és Papp Réka Kinga szerepelt.

A rendkívül szórakoztató adást – amelyben szó esett a párizsi kommünről és az elefántevésről is – alább teljes egészében megnézheti, mi csak két jelenetet emelnénk ki belőle.

„Velünk mi lesz a Konokkal? Mi lesz a dohányosokkal? A mostani lista szerint a dohányboltoknak is be kell zárni! Nyilván nem veszi magának a bátorságot Orbán Viktor, hogy a dohányzó társadalmat magára hagyja cigaretta nélkül, és nincs mindenkinek annyi pénze, hogy vegyen előre egy rohadt kartonnal... vagy két hétre egy karton cigaretta nem is elég” – adta elő a monológját Csintalan a 6. perc környékén.

A 13. perc tájékán pedig az alábbi párbeszéd játszódik le Konok és Csintalan között:

Konok: Elég zavaros a kommunikáció, szerintem mindenki frászt kap már tőle, vagy legalábbis az emberek nagy része. Tehát néhány belpesti értelmiségin kívül, aki valóban otthon ül és fertőtleníti a kutyáját, és mindent házhoz rendel, és jógázik, és kenyeret süt, miközben megvalósítja önmagát...

Csintalan: „Te most zsidózol?”

Konok: „Hol zsidóztam?”

Csintalan: Hát a belpesti értelmiségi a mai magyar politikai közgondolkodásban, a NER-en belül, az zsidó”

Konok: A belpesti értelmiségi az belpesti értelmiségi, vannak ilyen ismerőseim. Fogalmam sincs, hogy zsidók-e, de nem is érdekel. Nem, nem zsidózom. Belpesti értelmiségizem, és tele van a tököm a belpesti értelmiséggel”

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs_real
2021. március 06. 11:10
Nekem senki ne mondja, hogy az a repro Konok mögött véletlen!
rókabácsi
2021. március 06. 10:28
inkább az életükért kéne! ebben a járványban!
Toronyőr
2021. március 05. 23:07
Mi a faszt akar még ez a leharcolt Csintalan? Már rég lejárt a jegye a vén buzinak, de még mindig azt hiszi, ő mondja a frankót. Hányinger a pasas.
Kup Lung
2021. március 05. 18:53
Konok le belpestisezett valakiket, körbe írta őket nagyjából. Ok. ------ De aztán milyen szó van azokra akik mindenen csak nyavalyognak. Semmi nem jó nekik egy speciális pandémiás helyzetben. Pl. tanulni kell a gyerekkel (már megint) de macska az aztán van bőven azokra nem kell sajnálni az időt :) Cigihez is hogy jutnak? Csintalan még csak valahogy kartonszám megtudja venni de hát a szegény cigissel mi lesz ( "szegény Konok" ) . És hát Csintalan EÜ fejtegetése : kifejtette csak nem vette észre h eddig is jól kerestek az orvosok az egyéb kiegekkel hisz ugyanannyit kerestek mint most a dupla bérrel (a fiatalok kivételével még igaz is). A Réka hatalmas megállapítása h nyugaton többet lehet keresni mint itthon na azt is nehéz volt kitalálni. ------ Egyedül az arborétumok eddigi bezárása az ami tényleg hülyeség volt ha be voltak zárva (fogalmam sincs).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!