„Így néz ki egy nő” –„genderkurzust” tartott Kelemen Anna

2021. március 19. 11:33

Újabb magyar közszereplő kritizálta a genderelméletet.

2021. március 19. 11:33
null

Úgy tűnik, a gender-téma elérte a magyar celebek, közéleti szereplők ingerküszöbét, hiszen egyre-másra szólalnak meg, sokan a kontra álláspontot képviselve.

A sort Németh Kristóf színész nyitotta,

aki fából vaskarikának tartja a gendert.

Valóban nem tudom megérteni ennek a logikáját. Mi a jó ebben? Ha már ennyire érzékenyek vagyunk, akkor miért a társadalom, 0,000001 %-át szemeljük ki, akiknek csinálunk külön vécét, külön osztályt, külön krumplifejet. Ott vannak a beteg gyerekek, mozgáskorlátozottak. Lényegesen több embert érint, velük nem vagyunk ennyire érzékenyek, ezt álságosnak érzem. Nézz ki itt az utcára, hol lehet itt kerekesszékkel közlekedni? Ez itt kezdődne szerintem. Mármint az érzékenyítés. Nyilván nagyon fontos, ha valaki nem tudja a nemi identitását besorolni az általunk ismert kategóriába, ezt aláírom” – nyilatkozta a Life TV-ben, még múlt héten.

Demcsák Zsuzsa műsorvezető a társadalmi kirekesztéssel kapcsolatban azt mondta: „lehet, hogy a gendersemleges krumplifejek gyártásával sokkal több emberhez el tudnak majd jutni”, mire Németh Kristóf így reagált: „Lehet, hogy te ezt gondolod, Zsuzsi, kérlek, legyél annyira liberális meg píszí, hogy elfogadod, hogy én ezt nem így gondolom.”

Aztán tegnap írtunk arról, hogy a közéleti kérdésekben ritkán megnyilvánuló rapper,

Annyira béna ez szerintem, hogy már azt se szabad kimondani, kimondtad, hogy fekete? Azt nem szabad kimondani egy emberről, hogy fekete. Akkor milyen, öcsém, mit mondjak rá?” – fogalmazott a politikai korrektség kapcsán, majd egy büdös, tetovált, fehér mocsoknak nevezte saját magát, szintén a Life TV-ben.

A zenésszel szemben gyakrabban fejti ki álláspontját aktuális kérdésekről Kelemen Anna, akinek Kászim Szulejmáni meggyilkolásáról szóló gondolatait mi is idéztük, valamint a Szputnyik-vakcina mellett kiálló megszólálásáról is írtunk.

A pornószínésznő most a gender-témában is megnyilvánult: Kelemen Anna a meztelen testével demonstrálja, hogy milyen egy igazi nő – adja hírül a promotions.hu.

Genderkurzus kezdőknek: Így néz ki egy nő” – írta Kelemen Anna a pikáns posztjához, amelyhez fotót is csatolt, amit itt tekinthet meg.  Kelemen Anna már többször is kiakadt azon, hogy hiába oszt meg követőivel értelmes, okos gondolatokat, miközben fontos témákra hívja fel a figyelmet, sajnos azok a posztok nagyon kevés reakciót váltanak ki az emberekből, ezért is nyúl a meztelenséghez.

Mindenesetre a gender-téma tehát egyre jobban helyet kap a közbeszédben, mindkét oldal álláspontja kezd megjelenni. A témáról egyébként nemrég jelent meg kollégánk, Szilvay Gergely könyve.

Nyitókép: YouTube

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2021. március 24. 07:16
Egy ilyen c kategóriás pornó riherongynak mióta számít valamit is a véleménye? Inkább rakja vissza a fekete f szt a szájába, azzal többet érünk.
Vakfolt
2021. március 21. 19:01
Kelemen Anna nem nő, hanem csak egy öregedő escort, mindenféle orvosi praktikákkal elhazudva a valóságot. Egy vénülő rima. A legutóbbi pornójára már ki se lehetett verni, annyira taszító volt, pedig nagyon koncentráltam.
syphax
2021. március 21. 07:03
Az EMBERI TÖRTÉNELEM OLYAN, HOGY KÚRVÁKRA ÉS ZÖLDFALÚ UCCAI WÉCÉKRE MINDIG IS SZÜKSÉG VOLT ÉS VALÓSZINŰLEG LESZ IS. DE NEM HIMRINGYÓKRA VAN ÉGETŐEN SZÜKSÉG E-CÉLBÓL, HANEM IGAZI "NŐI HÖLGY-SZERŰ "NŐSTÉNY "LUKAKRA"--MINT AMILYEN EZ A KEDVES ÉS KÖSZÖNETREMÉLTÓ KELEMEN ANNÁCSKA IS. HOGYÚÚGYMONGYUK: PERMANENS TÁRSADALMI IGÉNY(!!!) MUTATKOZIK ERRE A MŰFAJRA--MONDJUK MINT A HASHAJTÓRA VAGY TESZEM AZT A HÁNYTATÓINJEKCIÓKRA...UGYE. VISZONT NAGYON LÉNYEGES, HOGY SZIGORÚAN ÉS KEMÉNYEN CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG SZÜLETETTEN NŐNEMŰ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) EGYEDEK FELELNEK MEG ERRE A CÉLRA--EZT NEM ÁRT ÖLÉGSZER KIHANGSÚLYOZNUNK. GUMI, MŰANYAG ÉS LATICELL PÓTLÉKOK KERÜLENDŐK, CSAKIS A NŐHÚS ELFOGADHATÓ!
CirmoS
2021. március 20. 12:41
Annácska, érthető, hogy a te " foglalkozásodhoz " jól jön egy ilyen száj, de annyi hátránya van, hogy nagyon hülyén néz ki, amikor beszélsz! Sőt jól látszik, hogy alig tudsz beszélni! Amúgy van a testeden akár csak egyetlen centi, ami még nem műtött?! Te nem nő, hanem műnő vagy! Műnő, minő- guminő!!! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!