Diszkriminatív az oltási igazolás - tiltakozik a Mi Hazánk

2021. március 29. 19:53

A „velük egyetértőkkel” aláírásgyűjtést kezdeményeztek.

2021. március 29. 19:53
null

Dúró Dóra hétfői bejegyzésében hangsúlyozza a Mi Hazánk Mozgalom álláspontját, miszerint az oltási igazolvány diszkriminatív.

„Minden veszélyeztetettnek lehetősége van arra, hogy a nyár előtt beoltsák, így aki fél a vírus kockázatától, magát beoltathatja, de aki úgy dönt, hogy nem él ezzel a lehetőséggel, álláspontunk szerint semmilyen hátrányos megkülönböztetéssel nem sújtható.” – indokolja álláspontját a politikus.

Azokat, akik egyetértenek a mozgalom lezárásellenes petíciójával, aláírásra buzdította a bejegyzés alatti komment szekcióban. 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amondó
2021. március 30. 21:17
Emlékezzünk Müller Cecília intelmére, aki tavaly, a maszkőrület kezdetén a "hamis biztonságérzet" veszedelmes csapdájára figyelmeztetett. Értelmes politikusnak tudnia kell, hogy Pandóra szelencéjét nyitja ki, amikor fel akarja találni a kasztrendszert. Vajon a választásokon való részvételnek is előfeltétele lesz az oltottság?
Highlander07
2021. március 30. 19:53
Hihetetlen, hogy a nagyondemokratikus mandiner kommentelők az újfasizmust(amit vakcinaútlevélnek és oltási igazolásnak neveznek) bevezetését ennyire vehemensen támogatják... szégyen. A Mi Hazánknak igaza van!!!!!!!!!!
Simon Attila
2021. március 30. 09:14
Számomra már régen egyértelművé vált, hogy ti is Soros szekerét toljátok.
luisbathhelena
2021. március 30. 03:25
Ne képzeljünk vmi nagy dolgot mögé. Egyszerűen azt nézik hol van elégedetlen csoport:: lsd oltasellenrsek akik sértve érzik jogaikat azokhoz képest akik előnyhöz jutnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!