Toroczkai: Több száz migráns tört be hozzánk! Hol a hadsereg?

2021. február 03. 19:03

A Mi Hazánk elnöke egy ásotthalmi tanyán fülelt le egy csoport illegális bevándorlót, akik feltörték egy idős asszony házát is.

2021. február 03. 19:03
null

Egy néni tanyáját foglalta el 65 migráns egy ásotthalmi tanyán, ahol Toroczkai László forgatott rövid videót. A hatóságok 217 határsértővel szemben intézkedtek szerda reggeltől 12 óra alatt Csongrád-Csanád megyében, a rendőrök elfogtak egy embercsempészt is, aki 19 migránst szállított egy kisteherautóban – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a járőrök 38 esetben összesen 193 határsértőt tartóztattak fel Kübekháza, Szeged, Ferencszállás, Röszke, Maroslele, Ásotthalom, Mórahalom, Újszentiván és Kübekháza közigazgatási területén.

Ellenőrzésük során a migránsok szír, líbiai, palesztin, ghánai, marokkói, tunéziai, valamint afgán állampolgárnak vallották magukat.

A rendőrök délután fél négykor ellenőriztek egy 22 éves magyar férfi vezette kisteherautót Szeged-Szőregen. A jármű csomagterében 19 határsértőt találtak, akik szír állampolgárnak vallották magukat. A rendőrök a sofőrt előállították, ellene embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás – tudatta a százados.

A nagylaki közúti határátkelőhelyen a román-magyar közös ellenőrzés során délelőtt öt - magát afgán állampolgárnak valló - határsértőt találtak megbújva egy török kamionban. Velük szemben tiltott határátlépés miatt a román határőrizeti szerv járt el - közölte a szóvivő.

(MTI)

 

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. február 04. 14:49
még az is lehet! hogy ti tereltétek oda őket! mert nagyon alacsony a népszerűségetek! lehet, hogy tanultok jobbik barátaitoktól?
elfújta az ellenszél
2021. február 04. 11:35
A Helsinki Bizottsághoz jöttek vendégségbe, csak megálltak pihenni útközben
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. február 04. 10:37
Lőparancs. Ennyi.
sorostalanság
2021. február 04. 09:49
Érdekes: 65 migri vs. két-három mihazánkos. És sértetlenül filmeznek. Kínos kérdések sorakoznak: Hol van ez a tanya valójában ? Mennyit fizetett nekik Toro, hogy ezek a máskor olyan agresszív lombrágók ne egyék meg a "stábot" reggelire ? Mi volt a célja ezzel ? Honnan az info, hogy egy, eldugott istenháta mögötti helyen kell filmeznie ? Miért filmezni ment, miért nem a rendőrségen jelentette, ha ez igaz ? Na elmentek ti a büdös q..va anyátokba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!