Schiffer András kiáll a Pestisrácok.hu mellett

2021. január 14. 08:23

Az egykori LMP-s politikus harcba hív a techóriások ellen.

2021. január 14. 08:23
null

A Facebook és a Google akarja eldönteni, ki kormányozhasson Magyarországon! Schiffer András is kiállt a Pestisrácok.hu mellett, amelynek tavaly a Google törölte hét éve működő YouTube-csatornáját, december 15- én pedig gyakorlatilag elérhetetlenné tették közösségi oldalukat a Facebook-felhasználók számára.

„Nem szóltunk akkor, amikor Novák Elődöt lekapcsolták, mert nem tartjuk magunkat széljobbereknek, nem szóltunk akkor, amikor a Pestisrácokat lekapcsolták, mert nem tartjuk magunkat propagandistának. Csak egy ponton azon fogjuk kapni magunkat egy szép vasárnap délelőtt, hogy nem is érdemes elmenni szavazni, mert az algoritmusok már régen eldöntöttek mindent. Ez forog kockán!” – mondta Schiffer A Riporternek.

Hozzátette: egy nemzetközi intézmény paradox módon csak

akkor tud hatékony lenni az óriásvállalatokkal szemben, ha mögötte erős, népi felhatalmazással rendelkező kormányok vannak.

Az LMP egykori társelnöke veszélyesnek tartja a nemzetállami keretek feloldódásának folyamatát, mondván hogy a szupranacionális szervezetek bürokratái  „nagyon könnyen a megregulázandó cégek zsebébe kerülnek”.

Példaként az uniós bürökráciát és az alakuló amerikai kormányt említette, ahol valaki egyik nap még egy multinacionális cég lobbistája, később kormányzati hatalomhoz juthat, vagy „uniós főhatóság fejese” lehet.

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2021. január 15. 11:13
Akkor amikor én soha nem ixelek ki senkit, én is hasonlóan gondolkozom. Annál meglepöbb, hogy egyre kevesebb embernek engedik meg itt, hogy válaszoljak. Remélem ök nem hiszik, hogy én lettem udvariatlan idöközben...
uttoro55
2021. január 14. 19:38
Miért van az, h. egyesek, akik vmikor könnyűnek találtattak, időnként rájuk jön a szereplésivágy? Ekkor meg akarják mondani a frankót, de ilyenkor se sikerül. Notórius okoskodó.
Kriszta67
2021. január 14. 18:23
Szerintem törvényt kell hozni róla, hogy Magyarországon csak olyan tartalom törölhető, ami törvénybe ütköző. Holokauszt tagadás, bűncselekményre felbujtás, pedofil tartalom. Minden alkalommal amikor nem ilyen ok miatt töröl hírportált, újsságírót, politikust vagy ezek mondanivalóját akadályozni kell a működést míg vissza nem állítja.
Atilla
2021. január 14. 17:44
Lassan lassan minden normális ember rájön,hogy mire megy ki a játék.. S.András is egy tisztán látó,művelt ember,még akkor is,ha mindennel nem ért egyet a kormánypárttal. Csak javasolni tudom a F.I.D.E.SZ.-nek,hogy minden áron "szerezze"meg Schiffer Andrást ! Nagy szükség lenne rá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!