Meztelenül pózol a holokausztra emlékezve Lukácsi Katalin

2021. január 27. 14:12

„A holokauszt nem a zsidóságról szól” – többek között erről is ír a közösségi oldalán Lukácsi Katalin, aki bejegyzéséhez egy meztelen fotót is csatolt.

2021. január 27. 14:12
null

A Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom politikusa, Lukácsi Katalin eredeti bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Címlapkép: Facebook

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2021. január 28. 15:53
Ők szebbek. https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9236652
Aerion
2021. január 28. 15:38
A zsidóság alaptanítása az egyenlőtlenség. Egy zsidó soha, semmilyen körülmények között nem lehet egyenlő egy gójjal, és csakis a zsidó léphet a mennyországba, csakis a zsidó kérhet és kaphat megváltást. Jézust azért ölték meg, mert tagadta ezt a tételt, tagadta, és a halálával megváltotta mindenki belépését a mennyországba, aki h i t t e l kéri. Nem úgy, hogy na adj egy bélást, haver. Jézust megölték és feltámadt. Mert ő Isten fia. Ezt az alaptételt a zsidóság sosem ismerte el, és nem is fogja, mert ez a zsidó hit teljes tagadása. Amit ez az élőlény produkált, a totális meg nem értés, teljes ostobaság és végtelen butaság, egyben arcátlan primitívség is, mert a zsidót egyenlősíti minden emberrel. A zsidó nem egyenlő minden emberrel. Mert egyedül a zsidó érdemes a megváltásra. És a Holocaust egyedül a zsidóké. Vagyis ennek a valamicsodának az üzenete a zsidó felsőbbrendűség tagadása mellett a zsidó hit megcsúfolása, egyben a Soá blaszfémiával felérő zsidótalanítása. Annál súlyosabb szintű elméleti támadás a jelenkori zsidó létezés ellen, gyakorlatilag lehetetlen.
Krupp Skya
2021. január 28. 12:04
Ki, hogy emlékszik, Gréczy másképp emlékezett.
Kismarci
2021. január 28. 11:54
április 4. -én a seggét fogja mutatni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!