Fullajtár Andrea felmondott az SZFE-n

2021. január 14. 08:43

Katona József Színház színművésze azt írta, ebben a rendszerben tovább nem tud osztályfőnökként részt venni.

2021. január 14. 08:43
null

A szinhaz.online közölte Fullajtár Andrea levelét, amellyel felmond az SZFE-n. A Katona József Színház színművésze azt írta, csak az osztályért maradt, és megpróbált „minden törvényes eszközzel tiltakozni egy törvénytelen folyamattal szemben”.

Azt írja, „a jelenlegi vezetés már csak zárt ajtók mögött kommunikál, és abból is világosan látszik, mire készülnek”. S ebben a rendszerben tovább nem tud osztályfőnökként részt venni.

(szinhaz.online)

(Fotó: Fullajtár Andrea Anna Politkovszkaja szerepében Stefano Massini Az átnevelhetetlen című monodrámájának próbáján a budapesti Katona József Színház Sufni színpadán 2020. február 19-én. A darabot Pelsőczy Réka rendezésében 2020. február 22-én mutatják be. MTI/Szigetváry Zsolt)

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2021. január 17. 20:54
Na ez egy jó lépés volt részéről, követhetné a példáját a többi sértett is, ráfér a megújulás erre a ripacsképzőre kívül belül.
formaegy
2021. január 15. 20:11
Fel sem lett kérve oszt.főnöknek.)))))))))) Magát nevezte ki.))))))))))))) A többi mikor követi? Ja, vihetnéd a tetves ripacsaidat is magaddal, ha már a vezetés olyan beszari, hogy nem rúg ki benneteket!
scandal says Jack
2021. január 15. 09:41
Orvost, mérnököt, jogászt egyetemen képezünk, ezt értem. Színművészeti egyetem..? MOME egyetem..? Mi van...? Ezek szakmák. A színésznek el kell sajátítani az érthető, artikulált beszédet (hogy a hátsó széksorban is értsék), be kell tanulni a szöveget, meg kell ismerni a színházi előadás gyakorlatát. Gyakorlati ismeretek, különösebb intellektust nem igényelnek. Gór Nagy Mária a privát színitanodában ugyanolyan színészeket képzett mint a SZFE, a híres egyetem...
rókabácsi
2021. január 15. 08:43
mert már nem kell fullajtár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!