Így fogadták Dzsudzsák Balázst Debrecenben

2020. szeptember 22. 18:09

„Azért jöttem ide, hogy segítsek a klubnak, és a Debrecent visszajutassam az első osztályba” – fogalmazott Dzsudzsák Balázs, aki jövő hétfőn a Pécs elleni NB II-es bajnokin mutatkozhat be a Lokiban.

2020. szeptember 22. 18:09
null

Mint arról korábban írtunk, Dzsudzsák visszatér a DVSC-hez

„Már ettől a fogadtatástól is hidegrázós lettem. Köszönöm mindenkinek, hogy ez a pillanat eljöhetett” – fogalmazott a 108-szoros válogatott szélső a Nagyerdei Stadionban.

A sportoló elmondta:

Mint fogalmazott: „szeretném mindenkinek megmutatni, hogy a Debrecen nem az NB II-be való, és azért jöttem ide, hogy segítsek a klubnak, és a Debrecent visszajutassam az első osztályba” – fogalmazott.

Az Origo kapcsolódó videóját az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krotak
2020. szeptember 22. 21:36
Cifra szerszám, öreg ló.
cutcopy
2020. szeptember 22. 21:32
A merészebb jósok is csak óvatosan pedzegették már régóta, hogy Dzsudzsák esetleg visszatér majd az NB1-be, de hogy az NB2-be fog, arról a legszélsőségesebb focifanok sem álmodtak.. ) Amúgy kétségem nincs felőle, hogy a loki visszatér jövőre az első osztályba, csak az a kérdés, hogy Dzsudzsák is nekiindul-e még velük vagy visszavonul..
Pierre
2020. szeptember 22. 19:09
szanalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!